Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kell majd kezdeményeznie?
Figyelt kérdés
Szakítottunk. Megbántottam, adott még egy esélyt, hülye voltam, hibáztam és megint eljátszottam a bizalmát. Megcsalásról szó sincs (közel jártam hozzá, de nem történt semmi). Nem tud bennem megbízni, ami érthető. Jóvá akarom tenni. Tudom, hogy amit elkövettem nagyon rossz, de még szeretem. Hagyjam most egy kicsit és később keressem? vagy várjam azt, hogy ő keressen? mégis csak ő szakított. De ő úgysem fog, 1. túl büszke 2. mégis csak én hibáztam
Ötletek? 19/L
2013. ápr. 13. 12:12
1/2 anonim válasza:
Irj meg mindent ami belőled jön felé, kérd meg, hogy ha megkapta a leveled reagáljon vissza, hogy tudd, hogy a kezében van, és a többit bízd a pasira. Ha ezek után nem jelentkezik, akkor is tudod mi az ábra, ha jelentkezik, akkor meg egyértelmű.
Ennyit tehet, és nem többet.
2/2 anonim válasza:
Veszett fejsze. Ha a bizalom elvész, ott már nincs mit tenni. Lehet erőltetni, de az árnyékot mindig látni fogod a retináján, valahányszor rád néz. És csak idő kérdése, hogy végleg lelép. Te magad mondtad, hogy túl büszke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!