Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mert van az, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mert van az, hogy valaki kilep az eletedbol, mert o nem akart, majd vissza jon mintha misem tortent volna de teged mar nem erdekel?

Figyelt kérdés

Tobbszor is elofordult velem, hogy volt valaki aki nagyon bejott, tobbet is akart tolem de csak kifogasok voltak, hogy nem akar kapcsolatot, hogy szabad akar lenni, stb... Majd miutan lezarult teljesen a dolog es nem beszeltunk megkeresett par honapra vagy egy evre ra es erdekeltem ot?

Persze akkor mar mindig keso, mert elmulnak az erzelmeim, vagy ha megis megprobaljuk egyszeruen mintha a sors nem adna mar ujabb "lehetoseget" szamunkra?? Jelenleg egy ilyen kapcsolatban vagyok, hogy visszatert az illeto en meg kiakarok maszni ebbol, mert mas van a szivem melyen, aki elment de o is visszater???!!

2013. ápr. 12. 23:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Rém egyszerű: nem szereti az ember, ha madárnak nézik :)
2013. ápr. 12. 23:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert marha undorító, hogy ha nem tudja eldönteni valaki, hogy mit akar. Persze a vágyak meg vannak, azokat nem tudja szabályozni az ember. Csak ha oda jutunk, hogy egy ember a vágya tárgya, akkor fel is kell vállalni azt. Talonban tartani valakit marha nagy gyávaság. Vállalni kell a kockázatot másképpen nincs szerelem.
2013. ápr. 12. 23:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Masodik valaszado, koszonom a hozzaszolasod. Igazad van, csak a gyavak nem kepesek valalni a kockazatot. Csak kesobb ebrednek ra, hogy talan jo lehetett volna, de akkor mar elmult minden... 24L
2013. ápr. 12. 23:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Le kell sz@rni az ilyen nyomorék nőket.Aki nem tudja,hogy mit akar,azzal kár is kapcsolatot kezdeni.Van 1001 másik normális.
2013. ápr. 12. 23:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja,hogy te lány vagy.Akkor a te esetedben a nyomorék férfiakat.Nemtől független a határozatlanság és hiába mondják,hogy egy férfinak határozottnak kell lenni,szerintem ez egy nővel szemben is elvárható.Nekem nem kell olyan lány,aki nem tudja,hogy mit akar az élettől és sajnos 22-23 év alatt nagyon sok még úgy áll,hogy fingja nincs,hogy merre tart(tisztelet a kivételnek).
2013. ápr. 12. 23:30
 6/7 A kérdező kommentje:
5/5 egyet ertek. Az bitos, hogy olyan esetem eddig meg nem volt, hogy valakit dobjak majd visszanyaljam magam. Aminek vege annak vege, es ezen a teren hatarozott vagyok. En itt nem partolok/kritizalok se not se ferfit, mert egyik se jobb a masiknal ez teny es valo, de 25. evesen meg mindig nem ertem, mi a logikajuk, hogy nem kellessz , majd megis kellessz, ne beszeljunk, ne talalkozzunk, utanna megis keresnek egy jo ido mulva, mintha mi sem tortent volna... mi van ezeknek az embereknek a fejeben? ha nincs lo a szamar is jo, vagy mi?
2013. ápr. 12. 23:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen. Ez van. Például kikezdenek valakivel de gyávák komolyabban lépni, mert nem hisznek benne, hogy sikerül. A másik meg ott marad elhagyva. És mindenkinek bűntudata lesz. Kinek jó ez?
2013. ápr. 12. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!