Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem érdekel titeket az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem érdekel titeket az exetek akkor?

Figyelt kérdés
Ha szakítást nagyon elhatároztátok, de az exetek még mindig hívogat írogat, olykor-olykor visszaválaszoltok az smseire, vagy az azt jelentené, hogy még mindig érdekel titeket?
2013. ápr. 7. 19:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Jól látod.
2013. ápr. 7. 19:48
 2/9 anonim ***** válasza:
ő nem irogat mert fél attol hogy mit irogatnék vissza de ez is azt mutatja hogy mennyire félreismert az évek alatt...
2013. ápr. 7. 19:51
 3/9 anonim ***** válasza:
2 hete szakítottunk a barátnőmmel jobban mondva ő dobott és elmondta hogy határozottan ,nem írt egy árva mukkot sem én irtam neki nem válaszolt. Most a 3-ik hete rákérdeztem hogy fasírtba vagyunk-e hogy nem beszél velem és azóta így néha írok neki és válaszol igaz nem bő beszéddel de válaszol. De lehet csak azért hogy ne sértsen meg,nem tudom.Én is szeretném tudni hogy érdeklem-e még :D de valószínű én sem tudom meg ahogyan te sem :(
2013. ápr. 7. 20:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem te is tudod a választ.

20F

2013. ápr. 7. 20:04
 5/9 anonim ***** válasza:
mármint én ? "20:04"-es ?
2013. ápr. 7. 20:16
 6/9 anonim ***** válasza:
mert én inkább arra hajlok hogy nem akar megbántani
2013. ápr. 7. 20:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Szakítottam exemmel..kereset(telefon,sms,internet) vissza írtam neki...de nem azért mert érdekel,hanem hogy kopjon le...rám nem hallgatott megtette más!
2013. ápr. 7. 20:21
 8/9 anonim ***** válasza:
igen persze vannak ilyen esetek is mint amit írtál,gondolom a kérdező olyan esetről beszél ahol nincs más barátja vagy barátnője a volt párjának
2013. ápr. 7. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Vagy szánalmat, vagy alapvető udvariasságot. Vagy azt, hogy egy szakítástól nem lettetek ellenségek, maradhattok beszélő viszonyban.
2013. ápr. 7. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!