Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit jelent az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelent az, ha a párom mostanában különösen sokat foglalkozik a külsejével?

Figyelt kérdés

A barátommal közel 4 éve vagyunk együtt. Volt pár hónapja egy kisebb szakításunk(pár hétig voltunk külön) a szakítás oka az volt, hogy nem tudta mit érez, ezért időt kért. Majd ő keresett meg azzal az indokkal hogy velem akar, én kellek neki.

Viszont észrevettem,hogy sokat törődik a külsejével(ezelőtt sosem foglalkozott a külsejével)

De most új ruhàkat vesz, szoláriumba jár, folyton beállitja a haját(régebben sosem zselézte..)

Nem tudom mire vélni, az is eszembe jutott hogy màs lànyoknak akar tetszeni....

Szerintetek?

2013. ápr. 13. 08:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem,félreérted! A saját érzéseivel nem volt tisztában,össze volt zavarodva,nem tudta mit érez. És az egyik haverja tanácsolta,hogy találkozzon egy csajjal és akkor hátha könnyebben tud dönteni. Szóval a haverja hozta össze azzal a csajjal. És elvileg egyszer találkoztak, búcsúzáskor elcsattant egy csók, és azóta nem is beszéltek,nem találkoztak...
2013. ápr. 13. 09:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Ehhez nem kell csaj! Legyen a pár külön 1 hétig, hogy ne

beszéljenek, aztán eldől, mit éreznek egymás után. Lehet

egy hétig se bírják, lehet végleg szétmennek. DE nem

egy nőt kell ahhoz levarrni, hogy rájöjjek, szeretem a

barátnőm. Onnantól, hogy más nőre ránézek, nem tudnék

a barátnőm szemébe nézni (még akkor sem, ha közben épp

nem vagyunk együtt)....

2013. ápr. 13. 09:24
 13/14 A kérdező kommentje:
:( megbocsátottam neki.de azóta is azon gondolkozok,jól tettem-e. Fontos nekem,hiszen majdnem 4 éve vagyunk együtt(1 hónap híján) Szóval... Nekem ő az első minden téren,ezért is jelent ilyen sokat. Bárcsak megtudnék újra bízni benne 100%-osan.
2013. ápr. 13. 09:27
 14/14 anonim ***** válasza:

100% soha nem lesz! Hacsak nem vagy nagyon buta. Mindene-

setre készülj fel, hogy lehet ennek hamarosan vége. Remé-

lem nem vetted rossz néven a kommentjeim, nem megbántani

akarlak, csak azt, hogy legyél ezesetben kicsit pesszimis-

tább... könnyebb lesz. Ha pedig mégis minden szép és jó,

akkor még örülni is fogsz :)

2013. ápr. 13. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!