Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit jelent az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelent az, ha a párom mostanában különösen sokat foglalkozik a külsejével?

Figyelt kérdés

A barátommal közel 4 éve vagyunk együtt. Volt pár hónapja egy kisebb szakításunk(pár hétig voltunk külön) a szakítás oka az volt, hogy nem tudta mit érez, ezért időt kért. Majd ő keresett meg azzal az indokkal hogy velem akar, én kellek neki.

Viszont észrevettem,hogy sokat törődik a külsejével(ezelőtt sosem foglalkozott a külsejével)

De most új ruhàkat vesz, szoláriumba jár, folyton beállitja a haját(régebben sosem zselézte..)

Nem tudom mire vélni, az is eszembe jutott hogy màs lànyoknak akar tetszeni....

Szerintetek?

2013. ápr. 13. 08:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a kettötök kapcsolata:vége. Ő már kifelé tart belőle. Ráadásul nem akarlak elkeseríteni, de aki igy indit egy kapcsolat elején, ott boritékolható a bukás.Akár pár hónap, akár pár év is telik el, az csak veszteségnek irható le, mert aki igy kezd bele egy kapcsolatban az csak megalkuszik a másik emberrel-mert nincs más, nincs jobb)
2013. ápr. 13. 08:42
 2/14 anonim ***** válasza:
Csodálkozom, hogy annak idején miért kellett neked belemenni egy ilyen kapcsolatban mikor egyértelmű volt, hogy a pasinak nem vagy oké-érzelmileg.
2013. ápr. 13. 08:42
 3/14 A kérdező kommentje:
Ezt nem igazán értem, miből szűrtétek le az àltalatok leírt dolgokat??
2013. ápr. 13. 08:46
 4/14 anonim ***** válasza:

Nézd. Egy pasi se hülye. Bizonytalanért elhagyni a biztos

(puncit) nem szabad.

Ha már a csaj megvan, akkor lehet váltani, addig meg jó

vagy neki.

Mindig keresd az okokat. Új ruhákat vesz, szoliba jár,

biztosan NEKED akar tetszeni? Ha a válasz nem, akkor

előző válaszadók válaszai nyernek bizonyítást.

(kivétel az időt, mert azt benézte)

2013. ápr. 13. 08:47
 5/14 anonim ***** válasza:
Az írásodból, egyértelműen megmutatkozik. Azon is csodálkozom, hogy senki neked-barátnő/akárki mint kivűl álló-akkor mikor készültél ebbe az egészbe belekezdeni nem szólt..
2013. ápr. 13. 08:48
 6/14 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: miért hogy indult a kettőnk kapcsolata??? Mert csak annyut irtam hogy kb 3hónappal ezelőtt volt egy szakitás.
2013. ápr. 13. 08:49
 7/14 A kérdező kommentje:
Nekem is eszembe jutott, hogy esetleg nyitni akar egy uj felé, de közben meg nehezen hiszem, mert làtom rajta hogy szeret és fontos vagyok neki(csak nehezen tudok benne megbizni, mert mialatt nem voltnk együtt talizott egy másik lánnyal akivel csókoloztak is)de nem lett semmi belőle, mert még másnap megkeresett hogy rájött engem szeret és velem akar lenni. De az esett dzarul hogy ezt sem tőle tudtam meg...ő nem is akarta elmondanu :/
2013. ápr. 13. 09:00
 8/14 anonim ***** válasza:

Na igen, csókolózott a lánnyal, semmi nem lett belőle.

Nem lehet, hogy a csaj nem akarta folytatni, és vissza-

kuncsorogta utána magát hozzád? Mert ugye mindenki úgy

mesél el egy történetet, ahogy akar, önjelölt Benedek

Elekekből meg több is van, mint elég :)

2013. ápr. 13. 09:06
 9/14 A kérdező kommentje:
De az sem kizárt, sajnos. De már úgysem tudom meg soha. Próbáltam faggatni, de mindig terelt, nem akart beszélni rola. Elég szarul esett.
2013. ápr. 13. 09:09
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem értem az embereket. Egy határozott, erős ember vagyok,

de ha vége egy párkapcsolatomnak, valahogy eszembe se jut

egyből más nő után nézni, főleg nem pár nap után! Nem esik

nehezemre a "csajozás", de - lehet én gondolom rosszul -

nem a legjobb ötlet szakítás után egyből egy csajnál ki-

kötni....

Mit érezhet az a srác, aki egy több éves kapcsolat után

egyből - napok kérdése - tud váltani?

A kérdés költői....

2013. ápr. 13. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!