Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy lány megpofoz egy fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány megpofoz egy fiút igazságtalanul, és a fiú ideges lesz, akkor visszadhatja a pofont vagy gáz?

Figyelt kérdés
Nem erősen, gyengébben mint a lány. Ez olyan mintha egy lány kihasználná, hogy a fiú nem üthet vissza, de a fiú mégis fisszaadja amit kap. Semmi nyoma nem marad, meg nem is fáj, szóval gyengén. Ez gáz vagy jogos?
2013. ápr. 13. 04:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
53%
lányokat nem verünk, csak ribancokat...nos sztem a barátod határeset, neked kell eldönteni melyik kateg. viszont tudd, h eröszak eröszakot szül
2013. ápr. 13. 08:39
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem gàz! Nô létemre àllítom: egy nô nem ér többet egy férfinél, neki sem megengedett a pofozkodàs. Le a feminizmussal! :D
2013. ápr. 13. 11:52
 23/27 A kérdező kommentje:
előző, szimpi vagy:DD amúgy ez sztem nem is visszaélés és tényleg a nők is lehetnek izmosak v ilyesmi. Nem erőszakkal és nem erővel ütöttem meg, csak azért, mert bennem van egy ilyen h igazságtalan és akkor visszaadom xd
2013. ápr. 13. 12:13
 24/27 anonim ***** válasza:
Miért kellene visszaütni? Egy lány pofonja nem okoz fájdalmat, kb. 10 percig lehet érezni egy kis bizsergést. Persze megalázó, ha mások előtt üt meg, de aki egy ilyen helyzetben nyilvánosan visszaüt, sokkal jobban lejáratja magát szerintem.
2013. máj. 16. 09:41
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
seggére egyet! :)
2013. dec. 4. 13:11
 26/27 Waff ***** válasza:
Simán keményen visszacsapni, és megtanulja hogy egy nő sem emelhet kezet férfira, soha.
2018. jan. 1. 18:04
 27/27 Atikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa válasza:
Én inkább leütöm mint a taxamétert mintsem hogy megreszeljen egy bicskával! XDDDDDDDDD
ápr. 17. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!