Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány megpofoz egy fiút igazságtalanul, és a fiú ideges lesz, akkor visszadhatja a pofont vagy gáz?
Tényleg gáz.
És egy barát nem üt meg. Vállonboxol max. De pofont nem
ad! (Itt ellenkező neműekről beszéltem)
De mondom, hülye punciszokás, hogy pofozkodunk. Főleg egy
pasit, ok nélkül. És annak a pasinak barátként sincs meg
a tisztelete a csajok előtt.
Nos, nálam alap, hogy nem pofozom meg a barátomat, inkább ésszel próbálom meggyőzni.
Ezt kihasználni nagyon gusztustalan dolog, de hogy fel vannak háborodva, mikor a férfi mondjuk elkapja a kezét. Az már NANE, meg fsz tudja, és ő az ártatlan bárányka, holott egy fenét.
Eddig egyszer pofoztam fel valakit, de ő lány volt (visszaüthet, ha akar).
Minek megütni egy lányt, ha ott a lelkiterror. Ha ismered a hibáit akkor tudod ezzel szivatni. Szavakkal könnyebb és kevésbé gázabb bántani a csajt.
Amugy szerintem jogos volt, hogy visza attad neki, ugy is mindig az egyenjogúság miatt sipákolnak.
Mondjuk ha engem ütne meg egy csaj, lehet nem tudnám megpallni, hogy felrúgjam, vagy ököllel adjam vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!