Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy lány megpofoz egy fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány megpofoz egy fiút igazságtalanul, és a fiú ideges lesz, akkor visszadhatja a pofont vagy gáz?

Figyelt kérdés
Nem erősen, gyengébben mint a lány. Ez olyan mintha egy lány kihasználná, hogy a fiú nem üthet vissza, de a fiú mégis fisszaadja amit kap. Semmi nyoma nem marad, meg nem is fáj, szóval gyengén. Ez gáz vagy jogos?
2013. ápr. 13. 04:18
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
jó a reflekszem, de nem számítok rá, hogy egy barátom hirtelen megpofoz xd amúgy nem lett belőle semmi, nem volt komoly, meg más nem csinált még velem ilyet, de tényleg gáz, ha nem erősen visszaadom? ha nem adom vissza az olyan mintha bármikor megüthetne és én lennék a gyengébb :D
2013. ápr. 13. 04:44
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
nem attól fogsz erősnek tűnni, hogy megütsz gyengén egy lányt..
2013. ápr. 13. 04:46
 13/27 anonim ***** válasza:

Tényleg gáz.

És egy barát nem üt meg. Vállonboxol max. De pofont nem

ad! (Itt ellenkező neműekről beszéltem)

De mondom, hülye punciszokás, hogy pofozkodunk. Főleg egy

pasit, ok nélkül. És annak a pasinak barátként sincs meg

a tisztelete a csajok előtt.

2013. ápr. 13. 04:46
 14/27 A kérdező kommentje:
pedig a barátom és elég régóta és normális csaj, de volt olyan, hogy ilyet csinált. :D majd tudom mivel jövök, mivel nagyon keresztény, majd mondom h ez nem keresztény dolog megütni a másikat:D
2013. ápr. 13. 04:58
 15/27 anonim ***** válasza:
74%
Akkor sem pofozunk nőt,ha gyengének gondoljuk a pofont.
2013. ápr. 13. 05:11
 16/27 A kérdező kommentje:
és ha nem is pofon csak olyan mintha pofon lenne? paskolás?
2013. ápr. 13. 05:35
 17/27 anonim ***** válasza:
78%
Nőt nem ütünk meg! De amelyik hisztis pics, az nem is nő szal... De ha be akarod tartani a nőt semmifélét nem ütsz meg, hát rúgjad.
2013. ápr. 13. 05:42
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Mindegy, hogy mit írunk neked, te már eldöntötted, hogy megütöd. Gratulálok.
2013. ápr. 13. 06:49
 19/27 anonim ***** válasza:

Nos, nálam alap, hogy nem pofozom meg a barátomat, inkább ésszel próbálom meggyőzni.

Ezt kihasználni nagyon gusztustalan dolog, de hogy fel vannak háborodva, mikor a férfi mondjuk elkapja a kezét. Az már NANE, meg fsz tudja, és ő az ártatlan bárányka, holott egy fenét.

Eddig egyszer pofoztam fel valakit, de ő lány volt (visszaüthet, ha akar).

2013. ápr. 13. 07:48
 20/27 anonim ***** válasza:
38%

Minek megütni egy lányt, ha ott a lelkiterror. Ha ismered a hibáit akkor tudod ezzel szivatni. Szavakkal könnyebb és kevésbé gázabb bántani a csajt.

Amugy szerintem jogos volt, hogy visza attad neki, ugy is mindig az egyenjogúság miatt sipákolnak.

Mondjuk ha engem ütne meg egy csaj, lehet nem tudnám megpallni, hogy felrúgjam, vagy ököllel adjam vissza.

2013. ápr. 13. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!