Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek boldog?
Már egy ideje nagyon szomorú vagyok,mert nincsen senkim. Eléggé kikészít ez a dolog. Mivel tudnám ellensúlyozni ezt a dolgot? Tudok valami olyan dologba belekezdeni,amitől boldog lennék? Vagy amitől elfeledkeznék erről?
19/L
Én is így voltam egy ideje, sajnos nem vagyok jóképű srác és így barátnőm se lehet ami miatt nagyon le voltam törve. Azóta beletörődtem, kerestem magamnak pár hobbit, ezek mellett készülődök Londonba és így ezek a dolgok elterelik a figyelmem arról, hogy senkinek nem kellek :)
Nem azt mondom, hogy add fel a reményt, inkább azt hogy ne a párkapcsolat hiánya határozza meg a boldogságod.
Ne add fel a dolgot.Menj ki az utcára ismerkedj,haverkodj,járj bulikba stb.Gondolom jársz suliba,esetleg munkába ott is tudnál ismerkedni!Próbálj meg minden lehetőséget megragadni,de ne törődj bele ebbe...később lehet,hogy súlyos következményei lesznek!
Ha beszélgetni szeretnél nyugodtan írhatsz.
Légy boldogmert nincs aki hülyét csináljon belőled(:
Félretéve a pesszimistát, optimistán: ha barátaid vannak már lehetsz boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!