Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg soha nem érhetem el hogy otthagyja a feleségét értem?
Szerintem ez az alak egy szélhámos,unatkozik az asszony mellett,te meg megadod neki azt a bizsergést,ami otthon már nincs, vagy épp most nincs.
Szerintem az ilyen ember gyáva,önző.
Gyáva-mert ha tényleg szeret,akkor miért nem vállalja be,és lesz veled örökre.
Önző-mert egyszerre két nő érzéseivel játszik: otthona feleségével,mert a háta mögött becsapja és megcsalja. A tieddel,mert nem akar tőled komoly dolgot,közben pedig nyomul 1000-rel befolyásolja az érzéseidet,lefölözi a szeretetedet,kihasználja a testedet.S mivel együtt vagytok,nem is gondolsz arra,hogy lehetne olyan társad akinek te vagy az első,mert az érzéseidet is birtokolja.A saját gyávasága és önzősége miatt.
Ugyan ebben a cipőben járok, annyi különbséggel, hogy az én barátoméknél nincs házasság, közös vagyon sem gyerek.
11 hónapja vagyunk együtt, 1x szakitottam, mert abba akartam hagyni, 4 hónapig birta. Imád, nagyon szeret. Ebben biztos is vagyok, és én is őt. De nem hagyja ott az asszonyt.Pedig állitólag évente csak 1x van sex, mert a nőnek fáj.Besokaltam, 18-a lesz a válópont, mert akkor elutazom 1 hétre. Hidd el, valaki nálatok is hazudik, ugy mint nálunk. És azon is elgondolkodtam, hogyha szereti az asszonyt, akkor miért lép félre, miért nem oldják meg otthon a problémát. Ők még csak 4.5 éve vannak együtt, azt sem mondhatom, hogy annyi minden köti öket össze, mégsem jön el. Tehát boldog otthon. Akkor pedig nem kellek én ebbe a kapcsolatba. Szerintem te is szakits vele, mert addig mig ő van te sem tudsz senki másra nézni, akár csak én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!