Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkamániás pasival van jövő? Vagy sose lesz ideje rám?
Jaja, mert nincs pénzem és annyi amennyi kellene nektek nem is lesz egyben sose.
Mert lehet akármilyen "határozott" a csávód, ha nem fizet neked mindenféle baromságokat - az összes fogyasztásaidat az éttermekben, meg mozijegy, gagyi ékszerek stb. - akkor insta lapát.
31!
Nekem minden nap van sulim hétköznap és elég tanulós a szakom. Nekem fontosabb az, hogy a tanulásra koncentráljak és ne munka után álljak neki még tanulni fáradtan ezért nem melózok. Az én időbeosztásom sztem normális, emberi. Itt csak az övével van gond.
Ne haragudj, de ha egy kapcsolatban valami nem működik, arról sohasem egyvalaki tehet. Ha egyvalaki tehet róla, az már nem kapcsolat, hanem erőszak. A kapcsolatból ugyanis mindig meg van a lehetőség a kilépésre. Tehát nyilván nem csak az Ő felelőssége. De persze a felelősséget vállalni kell. Azzal a hozzáállással, amit most tanúsítasz, azzal csak azt éred el, hogy a fejedhez vágja, hogy te nem dolgozol, csak mereszted a segged. Elhiszem, ha azt mondod, néha kényszerítve érzed magad. De ha így van, meg van a lehetőséged a távozásra.
Nekünk mindkettőnk szakja tanulós, de muszáj dolgoznunk, mert másképp nem tudjuk magunkat fenntartani.
37!
De várj engem nem ő tart el :) Mi nem élünk együtt. Sose vágná a fejemhez, hogy miért nem dolgozok. Sose kértem tőle semmit, hogy vegyen ezt meg azt vagy követelőztem, hogy vigyen el valahova is. Én otthon lakok, van egy biztos családi hátterem, ami mellett nincs szükségem munkára, hogy éljek. Kivan nyalva itthon a hátsóm, de ez nem azt jelenti, hogy lusta lennék vagy életképtelen. Én jól akarok teljesíteni a suliban, mert később ettől függ a jövőm. Nem szeretném azzal elfecsérelni az időm, hogy 3-4-szer próbálkozzak egy vizsgával vagy sorra bukjak a zh-kon.
38!
De mit kéne tennem? Várok rá. ahogy most is. Ő dolgozik én meg várok. Nem érzem hibásnak magam, de ha te látod a hibát akkor mond el, mert talán segítesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!