Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Munkamániás pasival van jövő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkamániás pasival van jövő? Vagy sose lesz ideje rám?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat dolgozik és ritkán van ideje rám. Alig van közös program vagy együttlét. Nem tudok este úgy hozzábújni, hogy ne lenne fáradt vagy hogy ne kéne másnap dolgozni mennie. Nagyon igényelném, hogy legyen velem. Mindig azt mondja, hogy addig kell hajtania még megvan rá a lehetősége, de néha úgy érzem sose lesz már ennek vége. 2 és fél éve vagyunk együtt és egyre nehezebben bírom, hogy nincs velem. Van jövője egy ilyen kapcsolatnak? Ő 28 én 21 éves vagyok.
2013. ápr. 12. 22:58
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

Én édesanyám példáját tudom felhozni. Apa rengeteget dolgozik, látástól vakulásig. Nagyon becsülöm és tisztelem érte természetesen.

Viszont anya eszméletlenül szenved, nagyon-nagyon magányos. Hiányzik neki a férje. Már 25 éve házasok, középkorúak, de látom, hogy nem szól sok mindenről a kapcsolatuk.

Van nagy ház, drága autók, minden, ami kell... Lehet menni kirándulni, ahová jól esik, de csak apa nélkül, mert ő dolgozik. Én úgy gondolom, hogy anya is és én is sokkal jobban értékelnék egy hét Balcsit, mint drága helyeket kettesben...

Ebből aztán mindenki szűrje le, amit gondol...

2013. ápr. 12. 23:13
 12/42 A kérdező kommentje:

11-es

Ugyanígy gondolom. Minek dolgozni és pénzt keresni, ha nincs idő kiélvezni és nincs kivel kiélvezni.

2013. ápr. 12. 23:16
 13/42 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg nem normális. Ez egy éretlen pocs. Hagyd ott, ennyi. Nem kell lehúznod mellette éveket. Csak a kamu önbecsülését építenéd, és miért? Pénzért. Legalábbis neki biztos valami ilyesmi lebeg a feje felett. Ne várd meg, amíg a fejedhez vágja, hogy Ő legalább keres pénzt.
2013. ápr. 12. 23:17
 14/42 anonim ***** válasza:

De ennek ellenére csóróval senki nem jönne össze.

Ergo megint van egy 10%-nyi ember akik esélyesek. A többiekre meg ráfogják hogy csóró vagy munkamániás. Fair.

2013. ápr. 12. 23:18
 15/42 anonim ***** válasza:
Nem is tudtam hogy aki szeret dolgozni az éretlennek számít.Akkor nektek az az érett pasi aki élősködik a barátnőjén?Hogy is hívjátok az ilyet?Igazi férfinak? :D
2013. ápr. 12. 23:19
 16/42 anonim ***** válasza:

Azt esetleg érdemes lenne végig gondolni Xeno-nak, és a többieknek, hogy az kinek vonzó, ha valaki eldönti magában, hogy neki úgy sincs senkinél esélye, mert ha X, akkor az a baj, ha Y, akkor az a baj.

Ha valaki munkamániás, azzal nem az a baj, hogy sokat dolgozik, és hogy el tudja tartani magát. Hanem az, hogy nincs élete! Mint ahogyan a munkakerülőknek sem. Nem tudja megtalálni az egyensúlyt. Szükség van munkára is ahhoz, hogy az ember teljes legyen. De az, aki hónapokig, évekig csak egyetlen dologra koncentrál, és minden mást elhanyagol, az nem egész egyszerűen unalmas és boldogtalan ember, hanem valószínűleg önképzavarban szenved.

2013. ápr. 12. 23:25
 17/42 A kérdező kommentje:

13!

Sose vágna ilyet a fejemhez! Nem tudom mióta éretlen pö.csség felnőtt emberként dolgozni.

Senkinek nincs a fejére írva, hogy csóró vagy gazdag mikor szerelmes leszel. Ha meg vki azért nem csajozik, mert csóró és úgyse kéne senkinek az ne legyen már a lányok hibája. A lányoknak nem kell olyan pasi, aki nem tud magabiztos lenni és ha ő se hisz saját magába más hogy hihetne?

2013. ápr. 12. 23:30
 18/42 anonim ***** válasza:

Az életnek - úgy, ahogy minden más téren - ezen a területén fehérek vagy feketék a dolgok. Nem minden dolgos pasira mondjuk, hogy munkamániás, és nem, nem a hajléktalanok nekünk az álompasik. :D

A lényeg az egyensúly. :) Én mindig azt mondom a páromnak, hogy annyi pénzünk legyen, amiből egy normális életszínvonalat fen tudunk szépen tartani, egy fillérrel sem több. És ezt ő is osztja, és sok időt töltünk szerencsére együtt. :) Nekünk ez sokkal fontosabb. :)

2013. ápr. 12. 23:33
 19/42 anonim ***** válasza:
Bocsánat, NEM fehérek vagy feketék a dolgok. :)
2013. ápr. 12. 23:34
 20/42 anonim ***** válasza:
És a párod magabiztos szerinted? Reggel menekül a munkába, hazafelé meg már csak kullog. Ha magabiztos lenne, akkor el bírná fogadni, hogy mindenből van elég. Ami most látszik az az hogy félelemből görcsösen ismétel egy látszat biztonságot nyújtó tevékenységet, és totál be van feszülve. Jó úton a kiégés, összeroppanás felé. Kíváncsi vagyok, mikor beszélt utoljára az érzéseiről. Mikor mesélte el, hogy mik voltak a napjának apró, örömet vagy bánatot okozó élményei. Nem lepne meg, ha a válasz az lenne: soha! Nem ilyen egy magabiztos férfi.
2013. ápr. 12. 23:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!