Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szerelem nélkül együtt lenni a másikkal?
Figyelt kérdés
28 évesek vagyunk, feleségemmel 5 éve vagyunk együtt, de most mondta, hogy ő sose volt belém szerelmes, csak nagyon szeret, meg inkább úgy volt velem mint egy jó ember akivel nagyon jó, de mint férfira nem nézett rám úgy.
Ezt nem érem, lehet így boldogságban élni a másikkal? A szex mindig nagyon jó volt, ennek nem láttam jelét.
2013. ápr. 12. 17:17
1/4 anonim válasza:
Sajnálom, de a kapcsolatotok elfogadáson alapuló megalkuvás, a nejed részéről biztos és ez ha igy van-sosem változik, bármit fogsz trükközni, akkor sem fog változni.
2/4 anonim válasza:
Úgy tenném ki a szűrét az ajtón túl hogy csak lesne ha nekem ilyet mondana a feleségem....
3/4 anonim válasza:
szerintem ez a mondat annyira megalázó, hogy én azonnal elküldeném a fenébe azt, aki ilyet mondana nekem...
4/4 anonim válasza:
Az induláskor te ostromoltad ezerrel a nejedet, annak ellenére hogy szólt a nejed, hogy pl. nem akar semmit? vagy átrázott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!