Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ti ilyenkor mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti ilyenkor mit gondoltok? És ő? Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú akit nagyon szeretek,és úgy látszott hogy neki tetszik egy csaj de ez nem volt biztos úgyhogy rákérdeztem.Azt mondta hogy nem.Utána elkezdtem faggatni,hogy akkor szerelmes e valakibe.Azt írta együttvan az egyikosztálytársammal,nem hittem el neki mert régen már hazudott ilyet ezért meg kérdeztem a lányt.Ő azt mondta nem járnak,utána a fiú elmondta nekem hogy a csaj titokban akarja tartani egyenlőre,de adjak neki 10 percet beszélvele.Miutánbeszélt vele azt írta hogy szakított a lány vele mert elmondta nekemhogy járnak...Másnap mindkettőnek karikás volt a szeme és kicsit rossz paszban voltak...Beszéltem a fiúval facebookon mondtam hogy ismerek egy lányt aki összeszedi egy kicsit ha gondolja mert bejön neki...Kérdezte hogy ki,nem mertem el mondani végül kinyögtem...Azóta nem válaszol...(bocsi a helyesírásihibákért nem direkt van csak sietek az írással)

Most akkor mi van????????? Segítsetek!!

2013. ápr. 11. 22:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is ezt kérdezem. MOST AKKOR MI VAN????
2013. ápr. 11. 22:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Mikor írtam hogy ismerek egy csajt aki összeszedi akkor mavamra gondoltam.
2013. ápr. 11. 22:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Háát, szerintem vagy holnapra vár, hogy előben lhessen minden, vagy sajnos bukta :(( De azért még próbálj beszélni vele élőben!!
2013. ápr. 11. 22:37
 4/8 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 11. 22:37
 5/8 anonim ***** válasza:
nem kellesz neki. A másik lány kell neki.
2013. ápr. 11. 22:38
 6/8 A kérdező kommentje:
:(((((((
2013. ápr. 11. 22:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem akartalak elkeseríteni, bocsi. De valószínűleg ez a helyzet. Ha mégis, akkor holnap úgyis minden kiderül.

Biztosan nagyon fiatal vagy még, sok ilyenben lesz még részed. Majd elmúlik, és nemsokára neked is viszonozzák majd az érzelmeid.

2013. ápr. 11. 22:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. ápr. 11. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!