Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dakelo kérdése:
Van egy barátnőm aki 13 éves és én vagyok 17 az a gond vele hogy elég gyakran túl gyerekes tud lenni valami tanács?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 20:06
12/17 A kérdező kommentje:
xdd hát igen
2013. ápr. 11. 20:22
13/17 anonim válasza:
Nem gondolod hogy egy 13 eves meg gyerek? Jezusom te se vagy 100-as. 17 eves letedre keress mar egy korban hozzad illo csajt. ha meg annyira alacsony az onbizalmad hogy nem tudsz egy ,,not,, talalni egy gyerek helyett, akkor hagyd az egeszet a francba. Bocs az ekezetek miatt
14/17 A kérdező kommentje:
nállam stimmel minden ;)
2013. ápr. 12. 12:03
15/17 anonim válasza:
Azt erores ketlem ,de Te tudod
17/17 anonim válasza:
Bár már 15 vagyok, de 13 évesen nekem is volt egy 16 éves barátom (ami kb ugyanaz, mint a 17). És ne haragudjatok, de 13 évesen már én is sokkal érettebb voltam a korombelieknél, agyilag, és külsőleg is. Ezt mondták nekem, sokan, nem csak úgy kitalálom.
Szóval szerintem mondd meg neki, hogy ne legyen ennyire gyerekes, és, ha valóban nem az vagy nem akar az lenni, akkor megérti, hogy te már 17 vagy, tehát te kicsit máshogy gondolkozol! Ha nem képes kicsit változtatni, akkor mondd meg neki, hogy így nagy eséllyel kiszerethetsz belőle, stbstb. Ami igaz, az igaz; azért a 13 éves még tényleg nagyon 'kicsi' egy 17 éveshez. Tisztelet a kivétel.
De egy idővel ő is komolyabb lesz, ha minden igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!