Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem mért nem jön ösze soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem mért nem jön ösze soha egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Kedves, illedelmes, nem szeretek disco-ba járni(utálom is az elektro zenét), inkább kocsmás vagyok, de ott is inkább biliárd, cso-cso a haverokkal, nem cigizek, keveset iszok(alkoholra gondoltam). Nem volt még párkapcsolatom se, arra keresnék választ ez hogy lehet?
2009. szept. 22. 23:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért gondolják a legtöbben, hogy a párkapcsolat úgy keletkezik, hogy egy addig tök ismeretlen valakivel ilyen célból megismerkedem, ő is, én is tudjuk, hogy erről szól a dolog, és ennek megfelelően viselkedünk. Ezzel máris álarc kerül az emberre. A legjobb párkapcsolatok általában úgy keletkeznek, hogy az egész más módon megismert emberek közül feltűnik egyszer csak, hogy X milyen vonzó nekem, mert pont olyan, akire vágyom. Ekkorra már meg lehet ismerni a másikat annyira, hogy eldönthető, szeretnék-e vele komolyabb kapcsolatot. És ami a legfontosabb: nemcsak a szép, jó oldalát láttam, mert akkor tudtam megfigyelni, amikor még nem akart tőlem semmit. Van idő nyugodtan megszeretni a másikat.

Nekem így működött, a lehető legtermészetesebb módon, pont amikor már azt számolgattam, hogy matematikailag nézve a dolgokat a legnagyobb esélyem arra van, hogy vénlány maradok (futó semmi értelme kapcsolatokat nem akartam).

Kitartás, és felesleges "egyéb jó tulajdonságokat felvenni", mert természetellenes. Add magad, és légy türelemmel arra, akinek a te természetes lényed fog kelleni.

2009. okt. 27. 23:50
 12/19 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, mennyi idős vagy?
2009. okt. 28. 06:49
 13/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, hány éves vagy?
2009. okt. 28. 11:10
 14/19 anonim ***** válasza:
23:50es nek igaza van, csak én (20/f) már attól félek valahogy ez nálam mégsem fog működni :( szerintem ez nagyon ritka, viszont valóban a legjobb, és sokkal kevésbé fog szakítással végződni mint a céltudatos ismerkedésekből eredő kapcsolatok, szvsz
2009. okt. 28. 15:08
 15/19 anonim ***** válasza:

Hmmm én akkor is azt mondom h szerintem megéri megváltozni, volt egy ismerősöm fiú, h ő nem kell senkinek ,állandóan rinyált, de persze az oka is megvolt, egy igénytelen szar volt aztán egyszer hozzá is vágtam h hogy gondolod te ezt mikor az orrod túrod nyilvánosan meg ilyenek.nem igazán hiszem h ez a lányoknál szimpatikus szokás....

Aztán elgondolkodott és lett nője.

2009. okt. 28. 17:36
 16/19 anonim ***** válasza:
23:50 vagyok. 34 vagyok most, 19 voltam, mikor összejöttünk a párommal, 20évesen elvett (akkor ő 25 volt), egyikünknek sem volt előtte párkapcsolata. Szuper társ és apa!
2009. okt. 28. 22:55
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

23:50-es és Te 20 éves voltál,amikor idézlek "pont amikor már azt számolgattam, hogy matematikailag nézve a dolgokat a legnagyobb esélyem arra van, hogy vénlány maradok"

Most ugye viccelsz? 20 évesen akkor?

Vagy félreértettem valamit?

Ne haragudj, nem akartlak megsérteni, csak csodálkozom, mivel én 25 éves L vok, és még nem volt eddig csak két párkapcsolatom, és az se komoly. 3 hónapnál tovább ne tartott. Nagyon-nagyon szeretnék megtalálni azt a fiút/férfit akivel boldog lehetek és szeretnék egy koly, boldog kapcsolatot.

2009. okt. 29. 06:30
 18/19 anonim ***** válasza:
KÉRDEZŐ, HÁNY ÉVES VAGY? FÉRFI VAGY NŐ? DE SZERINTEM FÉRFI :)
2009. okt. 29. 08:26
 19/19 A kérdező kommentje:
20 férfi
2009. okt. 31. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!