Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem mért nem jön ösze soha egy párkapcsolat?

Hány éves vagy?
Nekem 19 évesen jött össze az első!
Türelem tornaterem. Eljön a Te időd is.
Abból a 3 sorból, amit leírtál, nem tűnsz egy összeférhetetlen álatnak...

Hát, ami azt illeti ennyiből nem sok miden derül ki, én elég magas vagyok, nem iszok, nem cigizek, rendes vok, szerintem vicces, + a visszajelzések is ezt támasztják alá.. mégsincs csajom , mért? :D
17/f

Ezekre a kérdésekre csak magadnak válaszolj, nekem nem kell:
Milyen a személyiséged? (A kedvesből nem minden derül ki.) Tudsz kezdeményezni? Ápolt vagy? Vagy esetleg átlag feletti vagy, ezért kilógsz a sorból, és nehezen találsz valakit? Esetleg nem próbálkozol eleget?

Még hozzátenném, mert ugye az előbb nem a kérdésdre válaszoltam, h azért mert az h te nem iszol meg cigizel kevés,jo elsőre jo benyomást teszel a csajoknak, de ettől még nem fognak veled járni meg stb, szal legelőszőr ezt kellene felfognod, és a meglévő pozitiv tulajdonságaid mellé még felvenni valamit mert mondom ez igy kevés:)
És ezt szerintem a csajok is igy gondolják, hiába egy rendes pali, ha egyszer unalmas meg stb

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!