Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válasszak? Kapcsolat vagy életcél?
Barátnőt:Szerelem,élmények,csalódás,szakítás,
vagy
Menjek ki Amerikába katonának?(ami az életcélom)
Sok mindent kihagyok ha nem lessz barátnőm?
16/f

háthallod...16 évesen sztem még nemtudhatod biztosra h télleg ez e az életcélod. sztem eztcsak most gondolod így.
én a helyedben várnék még pár évet, kb 18-20 éves koromig. addig csajozhatsz is legalább. éshamég akkoris ez az életcélod, akkor mennék.

Először is tanulj,és válassz életcélt.Hogy ez mi lesz,azt ráérsz akkor is eldönteni,ha befejezted a tanulást.
Ha nem lesz barátnőd,akkor sem hagysz ki semmit.Akkor legyen barátnőd,ha találsz olyan lányt,akivel kölsönösen szeretitek egymást.A futó kapcsolatoknak nem sok az értelme,és aki kihagyja,az nem veszít vele semmit.

Te miért akarsz amerikában katona lenni ?
Legalább ha a hazádat szolgálnád...
Nyalod egy cionista ország seggét és úgy ugrassz ahogy fütyülnek. Ártatlanokat ölsz meg és ártatlan életeket teszel tönkre meg támogatod a háborókat is. Szép életcél.
És hidd el, hogy pár év és elmúlik ez a világ amiben élünk. Akkor ebből az életcélból nem fog semmi maradni. Szerencsére.
Egy célod legyen : Tanulj és mutass példát ! És ne az öléssel ,hanem a szeretettel.
Teljesen igazatok van.Persze még tanulok,és csak utána.
Igen,nekem is szóba jött a francia idegenlégió,nem tudom pontosan hogy milyen,utánanézek.
22:22-ne:ahogyan elkezdted az nem volt szép de mindvégig igazad van,és szerintem követem a szavadat.Főleg hogy amíg katona vagyok,addig itthon aggódnak miattam.
Lassan törlöm a kérdést,túl jó válaszokat kaptam.

Egy ilyen bizonytalan világban katona? Lehet én vagyok szűk látókörű, de nekem ez az életcél öngyilkos akciót jelent. Várj még néhány évet, ha utána is ez minden vágyad akkor rajta. A szerelmet én többre értékelem.
Miért szeretnéd ennyire?

Az amerikai hadseregbe felvesznek mindenkit, mert X év letöltött szolgálat után állampolgárságot kapnak - rengeteg latin-amerikai lesz így USA-állampolgár.
Viszont nagyon ostoba vagy, ha az az életcélod, hogy valamelyik sokadik "Vietnámban" azt lesd, mikor lőnek ki téged vagy a társad. Ha katona akarsz lenni, maradj itthon!
16 évesen meg ne várd, hogy a lányok fürtökben lógnak a kiálló testrészeidről! Tanulj, okosodj, adj magadra és találsz lányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!