Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak is ugyanúgy tudnak szerelmesek lenni mint mi nők?
nem b*meg ettől hülyéb kérdés nicns a világon.. egy csávo ne mtud szerelmes lenni jó aláirom több mint a fele csávot csak a sex hajtja de vannak olyan akik igen is szerelmesek tudnak leni nagyon vagyis én tudokk... 16/f
jah és elégé sokat kaptam emiatt márt.. mert tul szerelmes voltam
Ó ha tudnád ^^ Szeretek egy lányt, de annyira, hogy. Mindenről csak ő jut eszembe, és a gyomromban a pillangók ^^ Ésés. Ú, el nem hinnéd miként érzek. Ha tudnád, akkor megértenéd, hogy igen, mi is képesek vagyunk annyira szerelmesek lenni, mint ti ^^ Sőt, talán még jobban is ^^ Leírhatatlanul szeretem őt ^^
22/F
Én mikor megláttam a kérdést, kedvem lett volna ezzel visszakérdezni:
Tényleg tudnak a nők is úgy szeretni mint a pasik?
Mert én meg fordítva nem látom azt a vonzalmat, mint amit néha én érzek. Hát szipu, nem találhatja meg minden pár a másik felét akit kölcsönösen neki szánt az élet. Ez elég gáz...
És tényleg volt olyan, amit tudtam h az elejétől viszonzatlan marad, hónapokig ki voltam ütve, néha kiakaszt h van aki nem veszi észre aki az orra előtt áll és rajongásig szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!