Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt, hogy egy nőnek könnyebb párt találni, amikor ahány nő talál párt, annyi fiú is?
Sokan mondják, főleg itt, hogy ha fiú vagy, akkor nehéz párt találnod, mert a nőknek külső a fontos, meg bármilyen fiút felszedhet egy nő stb. De valamit nem értek, ha kb. egyforma a női férfi arány, akkor ugyanannyi férfi talál párt magának, ahány nő. Illetve, sokkal több helyes szép nő van ,mint pasi, utcán minden 2. lány helyes, szép, fiúk között meg minden 5. talán.
Szóval szerintem, egy nőnek nehezebb dolga van, mert kevés a helyes pasi, mai világban meg pénzesből is elég kevés van.
9-es átérzem a helyzeted, szerintem én is így fogok járni. Hiába teperek hetente a csajokért, mind lekoptat. Ellenben a legdagadatabb osztálytársnőimnek is van már pasija, nem is értem, hogy tud vaalki vonódni egy egoista, nagyképű vízilóhoz. Az a vicc, hogy sok lapátfejű, csúnya arcú vékony csajnak is van már 12 éves kora óta pasija, ellenben nekem, cuki pofikájú, aranyos fiúnak még sosem volt barátnője, pedig már felnőtt vagyok pár éve.
Az a gond, hogy a bűnronda nőknek se kell nagyon kaparni fiúért, ellenben a sok átlagos fiúnak több évnyi megalázossak teli kínkeservers próbálkozás után is jó, ha összejön egy barátnő.
Remélem átlátod, hogy miért is nehezebb a fiúknak párt találni. Nem igaz, hogy nem lehet ezt megérteni. Az meg a te bajod, hgoy válogatsz. Én már bűronda csajnak is mondtam, hogy járnék vele, de még ő is visszautasított, na ezt kapd ki!
Ja és csak azért, mert ő is a helyes, magas fiúkra bukik, én meg alacsony vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!