Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek ilyen?

Figyelt kérdés
Vannak itt köztetek olyanok,(lányok/fiúk) akik önmagukat kissé elvont, "sötétebb" gondolkodású személynek vallanák? esetleg voltak kapcsolatban ilyen személlyel?
2013. ápr. 10. 20:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. ápr. 10. 20:42
 2/21 anonim ***** válasza:
igen,itt vagyok
2013. ápr. 10. 20:43
 3/21 anonim ***** válasza:
Mit takar a "sötétebb"?
 4/21 anonim ***** válasza:
nekem a gondolkodásmodom áltlaában racionális de mikor "elengedem magam" akkor is inkább csak aberrált ill. beteg a humorom :)
 5/21 piriiiiii ***** válasza:
Állandóan negatívnak, sötétnek, elvontnak és antiszocnak hívnak. Asszem amúgy a fele sem igaz, azazhogy én másként látom, de lehet, hogy így van... szeretek egyedül lenni és gondolkodni... mindenfélén, ez tény.
2013. ápr. 10. 20:44
 6/21 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy egyet jelent számunkra a sötét, de amúgy igen.

18/L

2013. ápr. 10. 20:47
 7/21 anonim ***** válasza:
én is mindent máshogy látok, és máshogy közelítek meg, de általában én maradok a hülye XD meg pesszimistának néznek, de szerintem csak reálisan nézem a tényeket/helyzeteket.
2013. ápr. 10. 20:47
 8/21 A kérdező kommentje:

2. üdv akkor.

3. hát foley, kinél mit.,mondjuk úgy ha nagyban nézzük egy lány aki eltér az átlagostól, a megszokottól ránézésre is.Esetleg akaratán kívül is taszítja az embereket (nem a kinézetével).De ez csak egy gyenge példa.

nálad mit jelent? volt dolgod kissé antiszoc lánnyal esetleg?

4.Prof.Shevy a humor az mindig jól jön sose válj meg tőle.

5.piriiii. számukra mindenképp eltérsz ezek szerint az átlagostól.De nem ismernek eléggé .

6.mit jelent számodra? kiváncsi lennék.kifejhetnéd.

7.hmm nem rossz az ha látod a dolgokat a rendjük szerint bár fusztráló is lehet akár.(másoknak főleg)

én meg 19/F.

2013. ápr. 10. 21:19
 9/21 anonim ***** válasza:

Mit jelent neked a sötétebb gondolkozás? :D Csak azért kérdezem, mert szerintem én ilyen vagyok, mármint az alapján, amit nekem jelent a dolog.

Nem rajongok az emberi fajért, kivéve egy-két személyt. A többi túl unalmas, egyszerű, átlagos, tömeg...

A volt barátnőm hasonló volt ilyen téren. :)

Mások is mindig elvontnak, pesszimistának, tartanak. Pedig csak realista vagyok, látom a valóságot, amit sokan nem akarnak elfogadni, mert a tudatlanság boldogabb életet jelent.

Emellett szarkasztikus vagyok, nem is kicsit, a beteg humor, talán jelen van bennem valamennyire, de túlzottan szerintem.

Bár a kérdés miértjét, nem igazán értem. :D

25/F

2013. ápr. 10. 21:22
 10/21 piriiiiii ***** válasza:

Miért tetted fel ezt a kérdést?

Mi a célod vele?

2013. ápr. 10. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!