Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek ilyen?
Nem hiszem, hogy egyet jelent számunkra a sötét, de amúgy igen.
18/L
2. üdv akkor.
3. hát foley, kinél mit.,mondjuk úgy ha nagyban nézzük egy lány aki eltér az átlagostól, a megszokottól ránézésre is.Esetleg akaratán kívül is taszítja az embereket (nem a kinézetével).De ez csak egy gyenge példa.
nálad mit jelent? volt dolgod kissé antiszoc lánnyal esetleg?
4.Prof.Shevy a humor az mindig jól jön sose válj meg tőle.
5.piriiii. számukra mindenképp eltérsz ezek szerint az átlagostól.De nem ismernek eléggé .
6.mit jelent számodra? kiváncsi lennék.kifejhetnéd.
7.hmm nem rossz az ha látod a dolgokat a rendjük szerint bár fusztráló is lehet akár.(másoknak főleg)
én meg 19/F.
Mit jelent neked a sötétebb gondolkozás? :D Csak azért kérdezem, mert szerintem én ilyen vagyok, mármint az alapján, amit nekem jelent a dolog.
Nem rajongok az emberi fajért, kivéve egy-két személyt. A többi túl unalmas, egyszerű, átlagos, tömeg...
A volt barátnőm hasonló volt ilyen téren. :)
Mások is mindig elvontnak, pesszimistának, tartanak. Pedig csak realista vagyok, látom a valóságot, amit sokan nem akarnak elfogadni, mert a tudatlanság boldogabb életet jelent.
Emellett szarkasztikus vagyok, nem is kicsit, a beteg humor, talán jelen van bennem valamennyire, de túlzottan szerintem.
Bár a kérdés miértjét, nem igazán értem. :D
25/F
Miért tetted fel ezt a kérdést?
Mi a célod vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!