Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan, aki már 30 éves, vagy még több volt, mikor megismerkedett a nagy Ő-vel?
Figyelt kérdés
Nők és férfiak válaszát is várom. Unom már a Bridget Jones naplóját nézegetni, valódi siker storykat szeretnék olvasni.:)2013. febr. 27. 15:33
1/2 anonim válasza:
Már majdnem elkezdtem írni, de az első két debil paraszt után valahogy elment a kedvem...
Miért kell szétb...szni minden kérdést?!
2/2 anonim válasza:
Első, csak gondoltam szólok, hogy amit csinálsz, azt most már szaknyelven is úgy hívják, hogy internetes trollkodás és jogilag büntetendő kategória lett. Mi a f*sz jó dolog van neked abban, hogy szétb*szol egy teljesen normális kérdést?
Kérdező, én ismerek ilyet. Meg olyat is, aki 50(!!!) évesen lett halálosan szerelmes újra. Egy társasutazáson ismerte meg a pasit és boldogok azóta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!