Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tobbet nem láthatom a szerelmem, mit tegyek?

kerdhetek valamit?miert kapott bortonbunetest?
am,a kerdesedre is,hogy valaszoljak,nem muszaly szakitani,meglatogadhatod majd,de igaz,ez tul sok ido,10 ev.ez csakis rajtatok mulik,en a te helyedben latogatnam,majd csak ritkabban es igy felejtenek.veled erzek,nekem is volt hasonlo...

hát ez nehéz helyzetnek tűnik :S
de sajnos muszáj elfogadnod... úgyhogy csak azt tudom mondani, h tedd azt, mint azok, akikkel szakítottak: barátnők, rengeteg program h lefoglald magad, mindig legyen melletted vki ha kiakadsz.
a szüleiddel is beszélgethetsz, hidd el, néha nagyobb segítség, mint gondolnád (bár nem tudom, mit szóltak ehhez a hírhez?)
meghát annyi h persze, a szerelem vak, és nem is tudhatom, miért csukják le a barátod... de lehet h én kiábrándulnék vkiből aki törvényt szeg és zűrös :S

Mo.-n tíz évet nem nagyon szoktak csip-csup ügyekért adni... Még egy gyilkosságot is meg lehet "úszni" kevesebből.
Amúgy inkább keress egy normális férfit. Bár, ez attól is függ, hogy hány éves vagy. Ha 30 alatt vagy, akkor mindenképp, mert ha vársz rá, akkor csak elmegy melletted az élet, és amire kiengedik, már nyoma sem lesz a régebbi lángolásnak (és lehet, hogy nem is lesztek utána sokáig együtt, így a 10 évet csak "kidobtad"), arról nem is beszélve, hogy mindenki össze fog súgni a hátatok mögött.

A tíz évet még ne vedd készpénznek! A rendőrök eleve úgy mennek ki, hogy faszán ráijesztenek az emberre, így az megijed és könnyebben beszél! Mindenképpen beszéljetek egy ügyvéddel, az megmondja, mire lehet számítani!
Ha viszont tényleg évekre bezárják a barátodat, akkor én is azt ajánlom, hogy max. baráti szinten maradj mellette, mert így nem lehet évekig élni, arról nem is beszélve, hogy legrosszabb esetben harmincévesen kellene szakmát/munkát keresnie és abból esetleg családot alapítani. Nehéz döntés, elhiszem, de jól gondold meg!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!