Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tobbet nem láthatom a szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tobbet nem láthatom a szerelmem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tobb mint két éve vagyok a barátommal akit nagyon szeretek bár az utobbi idoben sokat veszekedtunk és már az is megfordult a fejunkben hogy jobb lenne kulon de nem mentunk szét. Egy kicsit balhés életet élt és tudtam h ez nem vezetsemmi jora de annyira szerettem hogy vele voltam akkor is. Most két nap nála aludtam, tegnap hozott haza. Ma délben meg hivott h bent van a rendorsegen mert kijottek érte a rendorok és bevitték. Kb tiz évet mondtak neki. én eloszor azt sem tudtam mit csináljak, egész nap bogtem, és mindig elkap a bogés ha rá gondolok h soha tobbet nem látom. Mit tegyek. Hogy tudnák nem gondolni rá? azt sen tudom mihez kezdjek most.
2009. szept. 22. 19:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

kerdhetek valamit?miert kapott bortonbunetest?

am,a kerdesedre is,hogy valaszoljak,nem muszaly szakitani,meglatogadhatod majd,de igaz,ez tul sok ido,10 ev.ez csakis rajtatok mulik,en a te helyedben latogatnam,majd csak ritkabban es igy felejtenek.veled erzek,nekem is volt hasonlo...

2009. szept. 22. 19:22
 2/11 anonim ***** válasza:

hát ez nehéz helyzetnek tűnik :S

de sajnos muszáj elfogadnod... úgyhogy csak azt tudom mondani, h tedd azt, mint azok, akikkel szakítottak: barátnők, rengeteg program h lefoglald magad, mindig legyen melletted vki ha kiakadsz.

a szüleiddel is beszélgethetsz, hidd el, néha nagyobb segítség, mint gondolnád (bár nem tudom, mit szóltak ehhez a hírhez?)

meghát annyi h persze, a szerelem vak, és nem is tudhatom, miért csukják le a barátod... de lehet h én kiábrándulnék vkiből aki törvényt szeg és zűrös :S

2009. szept. 22. 19:23
 3/11 anonim ***** válasza:
miért megy börtönbe?
2009. szept. 22. 19:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát hogy miért megy bortonbe nem akartam leirni de nem olyan sulyos dolog higyjétek el nekem.
2009. szept. 22. 19:26
 5/11 anonim ***** válasza:
akk mégis súlyos ha nem írod le :) de am nem lennék a helyedbe :( bele gondolni is rossz
2009. szept. 22. 19:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Mo.-n tíz évet nem nagyon szoktak csip-csup ügyekért adni... Még egy gyilkosságot is meg lehet "úszni" kevesebből.

Amúgy inkább keress egy normális férfit. Bár, ez attól is függ, hogy hány éves vagy. Ha 30 alatt vagy, akkor mindenképp, mert ha vársz rá, akkor csak elmegy melletted az élet, és amire kiengedik, már nyoma sem lesz a régebbi lángolásnak (és lehet, hogy nem is lesztek utána sokáig együtt, így a 10 évet csak "kidobtad"), arról nem is beszélve, hogy mindenki össze fog súgni a hátatok mögött.

2009. szept. 22. 19:48
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát abban igazad van h gyilkosságot meg lehet uszni kevesebbol. Ez a szomoru aki elkovet gyilkosságot vagy vm nagy sikkasztást azt vagy nem csukják le vagy keveset kap aki meg éppen h megszegi a torvényt az éveket kap. 19 vagyok de hidd el egy két dolgot már láttam....
2009. szept. 22. 19:56
 8/11 A kérdező kommentje:
Ja azt meg tudom hogy tíz évet várni hulyeség
2009. szept. 22. 19:58
 9/11 anonim ***** válasza:

A tíz évet még ne vedd készpénznek! A rendőrök eleve úgy mennek ki, hogy faszán ráijesztenek az emberre, így az megijed és könnyebben beszél! Mindenképpen beszéljetek egy ügyvéddel, az megmondja, mire lehet számítani!

Ha viszont tényleg évekre bezárják a barátodat, akkor én is azt ajánlom, hogy max. baráti szinten maradj mellette, mert így nem lehet évekig élni, arról nem is beszélve, hogy legrosszabb esetben harmincévesen kellene szakmát/munkát keresnie és abból esetleg családot alapítani. Nehéz döntés, elhiszem, de jól gondold meg!

2009. szept. 22. 21:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Fájó szívvel vegyél tőle búcsút..
2009. szept. 22. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!