Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Felejtsem el?
Vegyél erőt magadon és ne hagyd, hogy kihasználjon!
Egyértelmű, hogy csak játékszerként tekint rád!
Biztosan találnál olyan fiút, aki nem csak b*szó-pajtásként tekint rád! :/
nehéz elfelejtenem,mivel életem elsô szerelme ô volt és vee fekudtem le elôsszôr.talán azért is nehéz efelejtennem.
már 1honapja kerulom a témát,ha felhozza.. probálkozok,de mindig van egy pont ahol megtôrôk,és ujra elmegyek hozzá ://
igazad van tudom.normális ember nem engedi,hogy kihasználják foleg ha tisztába is van vele.
barátnoim mindenki itt van melletem,és nem engedik oksem,hogy elmenjek.de pl.ha ma este rám irna,másnap reggel már mennék is.
de elkell felejtennem,de az a baj,hogy nem is akarom efelejtenni.de muszály lessz erm igy csak amagmnak ártok
baszik rád? a szó szoros értelmében? :D
komolyra fordítva a szót, szerintem hagyjad
szo szoros értelmében igen sajnos :/
már hagyom,de nehéz ..és legrosszabb,h utoljára 1honapja voltunk eggyut azota nemir semmi..mindig csak akkor mikor hiánya van
megprobálom :)
sokszor probáltam már,de nemjártam sikerrel
minden vágyam egy ilyen fiú,aki tôrôdik velem meg szeret meg miegymás..
probálok mást keresni,hogy elfelejtsem de mindenkiben ôt keresem.és ugyérzem,nemfogok találni mást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!