Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha egy férfi megüt egy nőt akkor az illető már nem is férfi sőt még nem is ember, de ha egy nő megüt egy férfit akkor az teljesen rendben van. Ez miért van így?
Figyelt kérdés
azért mert a nő gyengébb? ez akkor sem igazságos szerintem. A nőt is el kellene ugyanúgy ítélni mint a férfiakat ha megütnek egy ellenkező nemű embert.2013. ápr. 10. 09:44
21/22 anonim válasza:
Előttem szóló!: Szerintem egy bizonyos mértékig ez rendben van. Ugyanis a nőkre is vonatkozik a törvény nem csak a férfiakra, ahogy az 5-ös válaszoló mondja. Ja hogy nem tűröd az ütést pedig szerintem néha te is megérdemelnéd, hogy valaki helyre tegyen egy kicsikét hát mi vagy te ki vagy te? Isten? Vagy ki vagy mi?? Hát ne ám már a férfi azért tűrjön, mert férfi? Egy férfi agya is egyszer sajnos eldurran tőle se várd el, hogy ő tűrjön mindent te meg semmit sem szinte. Viszont amikor te vagy ideges akkor ő mindent tűrjön el neked a csinos kis pofikádért? Kicsikém ez nem így működik. Most háboroghat ezen tőlem ország/világ, de ez tény. Elnézést ezzel eszemben sincs bárkit is inzultálni.
22/22 anonim válasza:
Óóó Előző voltam: Nem is pont ide akartam írni ezt a választ, hanem az 1. oldalon az utolsó válaszolónak, szóval elnézést kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!