Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az ha egy férfi megüt egy nőt akkor az illető már nem is férfi sőt még nem is ember, de ha egy nő megüt egy férfit akkor az teljesen rendben van. Ez miért van így?

Figyelt kérdés
azért mert a nő gyengébb? ez akkor sem igazságos szerintem. A nőt is el kellene ugyanúgy ítélni mint a férfiakat ha megütnek egy ellenkező nemű embert.

2013. ápr. 10. 09:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az nem férfias, ha egy férfi hagyja hogy egy nő megverje.
2013. ápr. 10. 10:20
 12/22 anonim ***** válasza:
67%
Senki nem mondja hogy rendben van. Aki igen az ugyanúgy nem normális. Nem is feltétlenül az a lényege hogy férfi vagy nö teszi, hanem hogy az erösebb bántja a gyengébbet! Ez a nemeknel általában a férfi a jött. 29/n
2013. ápr. 10. 10:40
 13/22 anonim ***** válasza:

na tetszik ez az egész, de olyan mint amikor a gyerekek, ki kezdte a verekedést,

ennek az egész kérdésnek van egy előzménye, na onnan indulva lehet már jó ott nem tartanak megölik egymást

szóval biztosan van olyan pont amikor ezek megtörténnek, így én nem mondom egyikre sem, hogy elítélendő N

2013. ápr. 10. 10:41
 14/22 anonim ***** válasza:
41%
Tölem mindegy, hogy kit ütsz meg, de ha egy butabbat, kisebbet vagy gyengebbet ütsz meg (legyen az fiu vagy lany), akkor a szememben mar nem vagy ferfi.
2013. ápr. 10. 10:43
 15/22 anonim ***** válasza:
91%

Nem vagyok az erőszak híve, noha elég könnyen felkapom a vizet... de vannak szituációk, amik bizony pofont érdemelnek. Pl. a szemtelenség. Ha egy férfi túl megy a határon igen is megérdemli a figyelmeztetést.

Még iskolában tapiztak le, csak azért nem csattant pofon, mert nagy nehezen visszafogtam magam...

De pl. egy 50kg, 155cm körüli csajtól nem hiszem, hogy a nagy macsók berezelnének, pláne, hogy az ütés ereje kb. egy 5 éves gyerek szintjén lehet... ebben megegyezhetünk.

2013. ápr. 10. 12:20
 16/22 anonim ***** válasza:
83%
sok férfi nevelő célzattal üti meg a nőt és direkt meg akarja alázni, hogy "tudja hol a helye". a nők általában kétségbeesésükben verekednek. persze vannak kivételek, de még mindig több az olyan eset, amikor a férfi azért veri a nőt mert megteheti, mert erőfölényben van, és ezek igazi patkányok. nyilván vannak olyan esetek, amikor még én is azt mondom nőként, hogy az adott nő megérdemel egy visszakezest, de ez a ritkább eset. általában sem lelkileg, sem fizikailag nem tudnak a nők akkora kárt tenni egy férfiban, mint fordítva. a gyengébbet bántani minden esetben patkányság, és nem feminizmus az, hogy vannak dolgok amiket épeszű ember nem mér ugyanazzal a mércével.
2013. ápr. 10. 15:44
 17/22 anonim ***** válasza:

Azért,mert még mindig egy hülye szexista világban élünk.

Az,hogy valaki nőből van nem feltétlen jelenti azt,hogy gyengébb.Vannak 120kg-s nők is.Meg 50 kg-s férfiak is.

Normális intelligens ember nem alkalmaz erőszakot a másik ellen,attól függetlenül,hogy milyen nemű.

Ha egy férfi megüt egy férfit vagy egy nő egy nőt az sem jobb.

Ez az ilyen agyhalott,buta emberek kedvenc mottója,akik szexista és erőszakos világban nőttek fel és menő:))

nem értem miért kell egyáltalán másokat bántalmazni vagy miért merül fel az,hogy kategorizálni kell az erőszakot.

2013. okt. 22. 21:21
 18/22 anonim ***** válasza:
50%

Én ismerek olyan családot,ahol a nő kifejezetten direkt erre játszott,addig hergelte a férjét,zaklatta,terrorizálta,amíg ki nem hozta belőle az erőszakot.Aztán utána meg eljátszotta az áldozatot,hogy ő egy szegény törékeny nő,akit megvertek.

Sajnos sokan kihasználják a szexizmust.

2013. okt. 22. 21:24
 19/22 anonim válasza:
Bocsi hogy íg
2015. dec. 22. 22:35
 20/22 anonim válasza:
Na.Bocsi hogy így 2015-ben irok.DE! Nezzuk a tipikus esetet kis gyonge no es egy izmosabb vadallat...Ott egyertelmu mar az izomzat es sujkulombseg miatt is hogy nem utheti meg mert abbol a kis totekeny nonek nagyobb baja lehet..
2015. dec. 22. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!