Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha egy férfi megüt egy nőt akkor az illető már nem is férfi sőt még nem is ember, de ha egy nő megüt egy férfit akkor az teljesen rendben van. Ez miért van így?
na tetszik ez az egész, de olyan mint amikor a gyerekek, ki kezdte a verekedést,
ennek az egész kérdésnek van egy előzménye, na onnan indulva lehet már jó ott nem tartanak megölik egymást
szóval biztosan van olyan pont amikor ezek megtörténnek, így én nem mondom egyikre sem, hogy elítélendő N
Nem vagyok az erőszak híve, noha elég könnyen felkapom a vizet... de vannak szituációk, amik bizony pofont érdemelnek. Pl. a szemtelenség. Ha egy férfi túl megy a határon igen is megérdemli a figyelmeztetést.
Még iskolában tapiztak le, csak azért nem csattant pofon, mert nagy nehezen visszafogtam magam...
De pl. egy 50kg, 155cm körüli csajtól nem hiszem, hogy a nagy macsók berezelnének, pláne, hogy az ütés ereje kb. egy 5 éves gyerek szintjén lehet... ebben megegyezhetünk.
Azért,mert még mindig egy hülye szexista világban élünk.
Az,hogy valaki nőből van nem feltétlen jelenti azt,hogy gyengébb.Vannak 120kg-s nők is.Meg 50 kg-s férfiak is.
Normális intelligens ember nem alkalmaz erőszakot a másik ellen,attól függetlenül,hogy milyen nemű.
Ha egy férfi megüt egy férfit vagy egy nő egy nőt az sem jobb.
Ez az ilyen agyhalott,buta emberek kedvenc mottója,akik szexista és erőszakos világban nőttek fel és menő:))
nem értem miért kell egyáltalán másokat bántalmazni vagy miért merül fel az,hogy kategorizálni kell az erőszakot.
Én ismerek olyan családot,ahol a nő kifejezetten direkt erre játszott,addig hergelte a férjét,zaklatta,terrorizálta,amíg ki nem hozta belőle az erőszakot.Aztán utána meg eljátszotta az áldozatot,hogy ő egy szegény törékeny nő,akit megvertek.
Sajnos sokan kihasználják a szexizmust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!