Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem értem! Szerintetek miért csinálta?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel tavaly nyáron kevertem. Az elején közölte, hogy nem szerelmes, csak szexet akar, aztán kalap kabát. Eléggé bántotta az önérzetem és még szűz is voltam akkor, de mivel nagyon tetszett a fiú, belementem. Egyre kedvesebb és figyelmesebb lett, kezdtem azt hinni, hogy lehet ebből még vmi. (nem szexeltünk amúgy) Aztán elutazott és nem keresett. Két héttel később véletlenül összefutottunk, elmondta, hogy beleszeretett másba,de azért szeret... ezután abszolút nem beszéltünk, mikor láttam rá sem néztem, mert elégé fájt, hogy hülyített és később megtudtam, hogy megalázo dolgokat mondott rolam. lett egy pasim, akivel szakítottunk, bár nem tudom, hogy ezt tudta-e. Egyszer egy nagyobb társasággal volt és meglátott engem, mindenkit otthagyott és odajött, hogy nem csatlakozom-e hozzájuk. Ennek mi értelme volt? Tudta, hogy totál kivagyok tőle, látni sem bírom, plusz kb bárkit megkaphat. Miért kell felbasznia az agyam?2013. ápr. 10. 01:32
11/11 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Bekaphatja a szőrös macif@szt! Köszi:)
2013. ápr. 11. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!