Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok együtt?
Figyelt kérdés
Mi az, ami összetartja a kapcsolatotokat? Szoktatok gondolkodni rajta, hogy mi az igazi oka? És Ő miért van veletek? Szép dolog, hogy azért, "mert szeretjük egymást", de ha pontosabban meg kell fogalmazni, akkor mi a válasz? Mit kapsz és mit adsz cserébe a kapcsolatodban?2009. szept. 22. 15:42
1/7 anonim 

válasza:

nagycsomó közhelyes dolog miatt, ha nem vagyunk együtt hiányzik, üresek a napok nélküle stb.
2/7 anonim 

válasza:

Mert mi egy lélek vagyunk két testben.
3/7 anonim 

válasza:

Mert szeretünk egymás mellett elaludni, felébredni, szeretünk együtt menni sétálni vagy boltba, együtt kerek nekünk a világ és kész :D
L/22
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, pont ezek a válaszok, amiket gyorsan rá lehet vágni, nincs vele gond, le van tudva. Csak nem mondják meg a MIÉRT-et? Vele kerek a világ... Mi hiányozna a világodból, ha nem lenne Veled? Pontosan mi az? Erre vagyok kíváncsi. Meg arra is, hogy mit adtok egymásnak Ti ketten? Mivel vagytok többek együtt, mint külön-külön. És nem, a közhelyekre meg nem vagyok kíváncsi, azokat ismerem magam is. ;o)
2009. szept. 22. 16:00
5/7 anonim 

válasza:

szeretek vele lenni, és ha nincs mellettem nagyon hiányzik, mert nagyon vicces, sokat nevetünk együtt, és nagyon értelmes, számomra szimpatikus módon látja a világ nagy dolgait=azonos sokban a gondolkodásmódunk.. hát most ennyi jutott eszembe :)
6/7 anonim 

válasza:

Én azért vagyok vele mert nem tudnám elképzelni az életem a macifüle, a nagy fülei nélkül. Hiányozna hogy nem kérdez folyton badarságokat, hogy nem tudnék morgonckodni mert épp nem oda pakolt le ahova kellene. Hiányozna hogy este nem ölel át, s reggel nem nyavalyog a kávéért. És még mielőtt rákérdezne valaki ha más valakitől kapnám mindezeket nem lenne olyan értékes mint Tőle....
7/7 anonim 

válasza:

Mi több mint egy éve vagyunk együtt, nekem igazából az a szerelem elmúlt, inkább megszokás van és tudom hogy szeret engem, de fiatal vagyok és másra vágyom. Az igazi okot hogy miért vagyunk együtt nem tudom. Lehet hogy mostmár inkább fizikailag vágyunk egymásra mint lelkileg, én legalábbis így vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!