Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel adjam? Lehet még a csajom? (bőven lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban akibe szerelmes vagyok de nem érdeklődik irántam! Amikor beszélünk nem tartja sokáig a szemkontaktust, vagy pl ha beszélek hozzá elkezd beszélni a padtársammal! Lehet hogy épp tetszek neki? vagy mit tegyek hogy a barátnőm lehessen?2009. szept. 22. 15:05
1/14 A kérdező kommentje:
vagy az is lehet h csak féltékeny vagyok?
2009. szept. 22. 15:06
2/14 anonim 

válasza:

hát ha nem sok érdeklődést muat irántad akkor jobban teperj, beszélgess vele még többet, humorizálj, vond magadra a figyelmét, de buta dologgal. hívd el valahová. szal a szokásos
20/L
4/14 A kérdező kommentje:
:D kössz a választ! ez jó öltet hogy többet beszéljek vele!
2009. szept. 22. 15:08
5/14 A kérdező kommentje:
áá értem
2009. szept. 22. 15:08
6/14 anonim 

válasza:

meg még talán meg is dícsérheted, hogy ma milyen jól néz ki, meg effélék
7/14 A kérdező kommentje:
Bókok! értem
2009. szept. 22. 16:40
8/14 anonim 

válasza:

szerintem először érdemes lenne megtudni, hogy van-e barátja. ha van akkor gondolhatod, hogy miért nem érdeklődik irántad.
9/14 A kérdező kommentje:
nincs barátja! csak állítólag tetszik neki egy gyerek de nem az osztályból! Attól még lehet esélyem?
2009. szept. 22. 20:22
10/14 anonim 

válasza:

Szia. Szerintem ott romlott el a dolog, hogy idő előtt beleszerettél, amikor még nem is voltatok kapcsolatban. Biztos vagyok benne, hogy tudja rólad, hogy odavagy érte, és ez imponál neki, de ha akart volna valamit, azt elmondta volna. Furcsa dolog, de sok csajnak az jön be, ha elérhetetlen a pasi, ha pedig lihegnek utána, az nem vonzó, inkább kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!