Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veletek történt már ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek történt már ilyen? Szegény párom azt se tudta, mit csináljon.

Figyelt kérdés

Elmondhatatlanul szerelmes vagyok a páromba és szeretkezés közben ahogy csókolt és simogatott elsírtam magam, pusztán mert hihetetlenül szeretem és boldog voltam azokban a percekben. Viszont amikor meglátta, hogy könnyezik a szemem, megijjedt ès azt hitte, valami baj van. Alig tudtam elmagyarázni Neki, láttam rajta, hogy kételkedik. Mit mondhatnék Neki, hogy megnyugodjon? Isteni Vele minden, és annyira tombolnak bennem az érzelmek, nem tudtam a könnyeimet visszatartani.

Most biztos mindenki hülyének néz majd. :D

N

2013. ápr. 9. 00:02
1 2
 11/20 Missi_Key ***** válasza:
sok ilyen cikk van a neten...nézess meg vele eyet ha nagyon nem hiszi.
2013. ápr. 9. 00:50
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Ki a f*szt érdekel?
2013. ápr. 9. 01:31
 13/20 anonim ***** válasza:
Mélytorkozás közben ez teljesen érthető...
2013. ápr. 9. 01:39
 14/20 anonim ***** válasza:
Velem is esett már meg és hasonló volt a reakció:)
2013. ápr. 9. 01:52
 15/20 anonim ***** válasza:
Nyálas. Kevesebb filmet nézz!
2013. ápr. 9. 07:51
 16/20 anonim ***** válasza:
:)))))25/f :D
2013. ápr. 9. 07:58
 17/20 anonim ***** válasza:
Kicsi a kukid Ottó! :,(
2013. ápr. 9. 08:23
 18/20 anonim ***** válasza:

Ez vicces, velem is ugyan ez volt:) Ment egy szép szám miközben szeretkeztünk és én is elsírtam magam, hogy mennyire szeretem, és ő az enyém!!:) Úgyhogy teljesen megértelek kérdező:) Ő először azt hitte, hogy azért sírok,mert rossz fát tettem a tűzre:D Utána jól megölelgetett meg megpuszilgatott, amikor elmondtam neki, hogy miért sírok:)

19/N

2013. ápr. 9. 09:26
 19/20 anonim ***** válasza:
szerencsés a párod.
2013. ápr. 9. 11:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Én is reagálok így, mikor szeretkezünk. Hangulat kérdése. De annyira bele tudjuk élni magunkat, hogy a végére csak kapaszkodunk egymásba, folyamatosan mondjuk egymásnak, mennyire szeretjük egymást, én pedig szinte teljesen elveszítem a fejem. Nem egyszer előfordult már, hogy zokogni kezdtem orgazmus után. Elsőre ő is meglepődött, de most már csak még szorosabban magához ölel, és büszke, mert tudja, hogy boldogabb vagyok, mint valaha :)Sírni ő nem szokott, de volt, hogy bekönnyezett már a boldogságtól. Szerencsések vagyunk, hogy egymásra találtunk, és hasonlóan érzünk. Szerintem ti is :) Sok boldogságot! :)
2013. ápr. 9. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!