Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Ott kezdődik az egèsz sztori hogy szerelmes vagyok egy lányba.. és ő ezt igen is tudja.. akkor amikor párhete egy sráctòl a szülei én segítettem neki beszélgetni a sráccal és a beszélgetésekbõl smárok lettek és õssze. Jöttek.. ezt végleg elvesztettem Vagy még van esépyem ùgy hogy amikor megmondtam neki hogy szerelmes vagyok belé azt mondta hogy "egyenlõre maradjunk barátok" ha még van esélyem segítsetek ha nem értetei valamit irjatok kerdezzetek Ja es telefonrol vagyok. Ugy hogy lehet lesznek hibályim.2013. ápr. 8. 21:21
2/4 anonim válasza:
írd már le normálisan, köszi.
attól, hogy telefonról vagy, eltalálhatnád a betűket, és nem lennének "hibályid"
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg nincs esélyed, csak nem akart megbántani, azért mondta, hogy legyetek barátok.
4/4 anonim válasza:
Egyelőre barátok maradtok, később már azok se lesztek...
Azért biztos megköszönte, hogy sikerült egy numerát összehoznod neki a másik sráccal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!