Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen alacsonyak az elvárások a mai fiatal nők részéről? Minden lúzer kockának lehet csaja, ez hogy lehet?
A párom nem gazdag, nincsenek kigyúrt izmai, alig magasabb nálam és mégis ezerszer többet ér, mint egy-két izomagyú pénzeszsák, akikkel előtte volt dolgom. Nem látsz bele az emberekbe, ne ítélkezz róluk első látásra!
Ebben a cigós dologban viszont igazad van, ilyet már én is láttam és én sem értem...
"Ebben a cigós dologban viszont igazad van, ilyet már én is láttam és én sem értem..."
" Nem látsz bele az emberekbe, ne ítélkezz róluk első látásra! "
Te sem vagy kétszínű... ááá..
"Te sem vagy kétszínű... ááá.."
Csakis a saját tapasztalataim alapján ítélkezek és volt elég tapasztalatom. Remélem, ezzel eleget mondtam, nem érzem magam kétszínűnek. Én minden embernek megelőlegezem a bizalmat, amíg vissza nem élnek vele. Nagyon sok cigányt ismerek és 99%-ukról el lehet mondani, hogy ezt így-vagy úgy megtette. Tisztelet a kivételnek. A továbbiakban nem megyek bele a kérdésbe.
Ráadásul sok szép, fiatal, normális családból származó lányt nem is azzal a néhány normális, értelmes cigánnyal látom akik kilógnak a sorból, hanem azokkal az igazi, vérbeli rosszarcú cigányokkal, akik már több börtönt is megjártak, buták, lusták, gusztustalanul viselkednek. Ez az, amit nem értek. Ennyi.
"Tisztelet a kivételnek. "
Pont ez az ami megbukik a te esetedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!