Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatra ennyire nem vágynak a mai fiatal lányok?
Én úgy veszem észre, hogy a fiúk nem akarnak. De most a lányok úgy is azt mondják, hogy a fiúk a hibások, a fiúk meg a lányokat hibáztatják.
Az én környezetemben nem kevés lány van aki vágyna kapcsolatra és most nem azokra gondoltam akik ,,defektesek".
/L
De vágynak, csak ha nem szerelmesek, nem kell nekik komoly kapcsolat. Illetve nem fognak komoly kapcsolatba kezdeni valakivel, aki csak úgy bejön nekik, szexre jó.... stb.
Persze bocsi, ez sem mindenkire igaz, nyilván sokan komoly kapcsolatot szeretnének csak, de akkor meg ne ebben keresd a hibát, hanem abban, hogy nem te kellesz nekik!
Ez az :)
Nem tudhatjuk, hogy mikor csap le ránk a sors :DDD
Lehet, hogy 15 évesen, lehet, hogy 22, lehet, hogy csak 35, lehet, hogy soha.... de akkor soha ne próbálkozzunk? :) Hülyeség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!