Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnős fiúk! Nektek másokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnős fiúk! Nektek másokra is fel szokott állni?

Figyelt kérdés

Olyanoktól kérdezem akiknek van barátnőjük.

Például ha az utcán meglátsz egy jó csajt, vagy ilyen helyzetekbe.

2013. ápr. 8. 20:14
1 2 3
 21/28 Mirk ***** válasza:

De, lehet befolyásolni, aki nem egy kanos 15 éves bunkó kiskölyök, az tudja beoflyásolni (elég sok haverom is mondta már, mind érett, normális férfiak) te valószínűleg azért nem tudod befolyásolni, mert még soha nem nyúltál nőhöz, és mindenkire feláll.....aki értelmes, és mindig ki van elégítve szexuálisan, nem ezzel fog foglalkozni.....menj inkább csajozni, hátha megérted a dolgokat

"Kedves" 39%-os hölgy, hogy tanulj is ma valamit: ha egy vitában csak személyeskedéssel tudsz visszavágni, már vesztettél.

Köszönöm szépen, évek óta boldog párkapcsolatban élek és rég voltam már 15 éves.

Egyébként, ha elolvasnád kétszer a hozzászólásomat, rájönnél, hogy nincs köztünk akkora véleménykülönbség, csak nagyon belelendültél már a fröcsögésbe.

2013. ápr. 8. 21:38
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem személyeskedtem, csak elmondtam, hogy mi okozhatja a köztünk levő véleménykülönbséget.....nekem hiába bizonygatsz bármit is, nem kell, grat a boldog párkapcsolathoz, örülök, hogy nem én vagyok a barátnőd, mert aki ennyi idősen is ezen a véleményen van (mondom, jópár férfi ismerősöm, sikeres, érett, bomlanának értük a nők stb....mondta el a tapasztalataikat) igenis, aki akarja, tudja szabályozni, ha meg olyan kanos, akkor dugja meg a barátnőjét....arra (is) van (még ha csúnyán is hangzott)
2013. ápr. 8. 22:39
 23/28 anonim ***** válasza:
Amúgy egy vitában az veszít, akinek nincsen igaza, ennyit arról, hogy személyeskedek. Az én dolgom.
2013. ápr. 8. 22:40
 24/28 anonim ***** válasza:
imádom a barátnőm, sose csalnám meg, de nekem is felszokott állni. ha meglátok egy dögös csajt, akkor akarva akaratlanul megmozdul az, az nem azt jelenti, hogy meg akarom d*gni.
2013. ápr. 9. 11:27
 25/28 anonim ***** válasza:
de utálok mindenkit
2013. ápr. 9. 11:45
 26/28 anonim ***** válasza:
Amióta van barátnőm nem áll fel más csajokra, de ezt nem is értem mert barátnőm előtt szinte minden nőre felállt.
2013. ápr. 9. 12:26
 27/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 9. 18:02
 28/28 anonim ***** válasza:
szívesen
2013. ápr. 9. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!