Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnős fiúk! Nektek másokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnős fiúk! Nektek másokra is fel szokott állni?

Figyelt kérdés

Olyanoktól kérdezem akiknek van barátnőjük.

Például ha az utcán meglátsz egy jó csajt, vagy ilyen helyzetekbe.

2013. ápr. 8. 20:14
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Nem áll fel, de azért megnézem a többi sunát! :)
2013. ápr. 8. 20:15
 2/28 anonim ***** válasza:

Az utcán nem.

De előfordul igen.Nem is egyszer.

2013. ápr. 8. 20:17
 3/28 anonim ***** válasza:
még szép
2013. ápr. 8. 20:18
 4/28 A kérdező kommentje:
Ezt azért kérdeztem, mivel a páromtól ezt megkérdeztem még a kapcsolatunk elején, és azt mondta hogy ez egy természetes folyamat, persze ez nekem rettentően rosszul esett mivel azt jelenti hogy más nők is érdeklik, és lefeküdne velük. Most már viszont azt mondja hogy abbahagyta ezt, és nem, bár én nem hiszek neki. És azt megtudnátok mondani hogy miért?
2013. ápr. 8. 20:19
 5/28 anonim ***** válasza:
43%

minden pasi csak a jócsajokra bukik, hiába van egy rendes nőjük aki folyton a kedvükre tesz, nekik a szilikonmellű idióta tucatnők kellenek......minden férfinak, szóval ezt el kell fogadni..

Szóval fogadd el, hazudik, ez van......nem találsz olyat akinek nem áll fel másra sajna :///

2013. ápr. 8. 20:23
 6/28 anonim ***** válasza:
Hát feláll, ha tényleg jó nő:D
2013. ápr. 8. 20:24
 7/28 anonim ***** válasza:

a farok felállás az inkább egy reflex, mint sem egy tudatos cselekvés (de ez nem jelenti azt, hogy adott esetben jól megdugná)

bár azért ha az utcán meglátok egy szép lányt, még nem áll fel (pedig nincs is barátnőm)

2013. ápr. 8. 20:26
 8/28 anonim ***** válasza:
#5 a nagyobbik része hülyeség annak amit írsz, így nem is csoda, hogy 39%-os a válaszhasznosságod
2013. ápr. 8. 20:27
 9/28 anonim ***** válasza:

És miért lenne baj, ha feláll neki más nőkre? Én is megértem azt, ha a csajom beszámol este, miután megkérdezem viccesen, hogy na, kivel kettyintettél volna az utcáról, s mondja: volt egy-két srác aki bejött. :D

Ez csak poén. Aki komolyra veszi az....

2013. ápr. 8. 20:27
 10/28 A kérdező kommentje:
Azt mondja nem tehet róla (akkor ezt mondta) , már miért is ne tehetne? Ahhoz hogy felálljon, meg kell bámulni egy nőt. S ez azt jelenti hogy megkívánja. Nemdebár?
2013. ápr. 8. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!