Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy segédmunkást lenéz minden nő? Ennyire beképzelt lenne minden csaj, vagy csak a pénzre mennek?
Sok helyen megfordulok, diszkó, kávéház, pizzéria..
akárhol ismerkedek lányokkal, amint szóba kerül ki mit dolgozik, látom hogy lenéznek utána és más után néznek.És mindig a jól kinéző, ápolt lányok.
Pedig egy munkás kb 120 ezret keres, ami az átlag felett van mert a minimálbér nettója majdnem ennek a fele.
De akkor miért?
És ők meg azt mondják h irodai alkalmazottak, akkor ők is kb 80 ezret keresnek, magyarul jobban keresek mint ők, és mégis lenézőek egy diszkóban ismerkedésnél?
miért mivel mászkálsz fiat unoval, aminek rossz az injektora??h annyit eszik??
XDXD
Nem, mert a Puntóba be sem férnék. 182 cm magas vagyok.
Egy Agilával járok. És azzal is elmegy annyi lé.
De tényleg nem segédmunkás vagyok. És nem hiszem, hogy hosszútávon kijönnénk egymással.
aranyos vagy, hogy "kijönnénk egymással"
de én csak kíváncsiságból feltettem egy kérdést.
Szerintem rosszul közelíted meg a dolgokat, nem a pénzről van itt szó. Véleményem szerint az lehet a probléma hátterében, hogy inkább felsőfokú tanulmányokkal nem rendelkező emberek szoktak elmenni segédmunkára/közmunkára, bár manapság már egyetemen végzettek is rákényszerülnek a segédmunkás/közmunkás munkaviszonyra...de ez más téma... és sok felsőfokút végzett ember lenézi az alacsonyabb végzettségűt.
Maga a szó hallatán, hogy "segédmunka" sok mögöttes tartalmat társítanak hozzá az emberek többsége, ahogy fentebb leírtam, alacsonyabb végzettség...ergo primitív ember...ergo butuska...nem érne fel sok pl. egyetemen végzett ember egojához. Sok embernek berögződése, hogy a segédmunkás szegény ember lehet csak, régebben így volt.
Nem általánosítok, mert persze vannak kivételek!!!
Személy szerint egyetemen tanulok, de vagyok annyira érett, hogy magát az embert nézzem, és ne azt, amit dolgozik. Különben is, aki dolgozik becsületesen, az már egy jó pont az embernél! :)
Egyébként szociális munkásnak tanulok EGYETEMEN!!! nem is akárhol, mert az ELTE-n!!! Iszonyat nehéz elvégezni ezt a szakot is, de sokan lenéznek, mert hogy "szocmunkás fúúj hajléktalan simogató" így ha már kérdezik, akkor azt mondom, hogy "Szociális munkásnak tanulok az ELTE-n, előre láthatólag családgondozói munkakörben szeretnék dolgozni."
Ezzel az egy mondattal padlót fognak és elgondolkoznak azon, hogy fingjuk sincs, mi is az a szocmunka. :D Ha valakit ezek után is érdeklek,akkor azzal érdemes kezdeni, arról meg nem tehet, hogy nem tudja mifán terem ez a szakma, bár addig szerencsés, míg nem kerül olyan mélypontra, hogy szocmunkás foglalkozzon vele!!!
Akit ezekután ill. emiatt nem érdeklek, az csak őt minősíti.
Személyiségeddel lehet megfogni a NORMÁLIS embereket/nőket,nem azzal, hogy mit dolgozol, vagy a pénzeddel...akit meg csak ezekkel...eléggé felszínes jellemre utal...olyanokkal ne is foglalkozz, csak energiát vesznek el Tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!