Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm elhanyagol barátnőj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm elhanyagol barátnője miatt, mit tehetek?

Figyelt kérdés

A barátnőm elhanyagol a barátnője miatt. mert az ő barátnőjének nincsen senkije, nem tud kivel menni semerre. ismerkedni se tud, mert általában csak csendben ül. ezt mind szépnek tartom hogy a csajom szívén viseli a sorsát a barátnőjének, de berágok ha ez a mi együtt töltött idők rovására megy. megbeszélni már próbáltam vele, de nem jártam sikerrel.. az a baj hogy a bnője elég buta kis nő.. Viszont ha ezt szóvá teszem akkor barátnőm azt hiszi hogy szét akarom őket választani.

egy példa erre:

ha mondjuk vele akarok tölteni hétvégén egy estét, akár kettesbe akár közösen, akkor ő inkább elmegy a barátnőjéhez, és velem meg nem jön, mert akkor a barátnője csak otthon ülne és unatkozna. de így meg én unatkozom általában. és mikor mondom neki akkor az van, hogy: menjek a haverjaimmal, mert nekem vannak.. ellentétbe a barátnőjével..

_

szóval a megbeszélés nem segít, azt akarom elérni hogyha néha néha elhívom valahova hétvége este, akkor jöjjön velem, ha jön barátnője ha nem. nekem úgyis jó lenne ha ketten jönnek, és megyünk valami társaságba, de akkor megint nem jó a barátnőjének, mert én csajom velem foglalkozik az meg ott punyad akárhogy beszélne valaki, nem tud meg szólalni.

valami trükk esetleg hogy rávegyem hogy én legyek néha néha hétvégén a középpontban és oda jöjjön ahova én akarom? (hétköznapi talikkal nincs baj)

2013. ápr. 7. 04:05
 1/10 anonim ***** válasza:
70%

hát...

nekem erről az a sztori jut eszembe,ami az egyik balek haverommal történt.

3 év után derült ki,hogy ő a csajnál a kedd,csütörtök,szombat.

egy másik pali meg 5 éve a hétfő,szerda,péntek.

2013. ápr. 7. 04:12
 2/10 anonim ***** válasza:

Hívd el mindkettőjüket, és próbálj meg összehozni valamit a csajnak, mármint vidd magaddal egy haverodat például. Bemutatod neki, ismerkednek, aztán legalább kicsit lefoglalja. Lehet össze is jönnének.

Mitől punnyad amúgy?

2013. ápr. 7. 04:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Kedves ember barátunknak is lehet van egy jó sejtése. Valóban egy másik pasi is benne lehet a dologban.
2013. ápr. 7. 04:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Sokat nem tudsz tenni, ha a lány nem, szeret eléggé. Tisztázd vele, hogy ne tekintsen másodhegedűsnek, vagy ne erőltesd ezt a kapcsolatot.
2013. ápr. 7. 04:19
 5/10 A kérdező kommentje:

nekem is ez volt a sejtés hogy másik pasi van a dologba.

de direkt hírtelen csináltam olyan dolgokat hogy ott termettem, és találkoztam velük.

sose kaptam rajta hogy valakivel lett volna, a hétköznapokban általában mindig együtt vagyunk... akkor meg nem tud megcsalni.. de mondtam már neki hogy nem a tárgyam, bármikor mehet akárhova, csak attól mert hétköznap szinte mindig együtt vagyunk attól én is vágyok olyanra hogy velem jöjjön hétvégén.. és inkább hétköznap hagyom kicsit magára többet, mert mindenkinek kell a magány.. de még valahogy nem jött össze...

haverjaimat hiába viszem.. próbáltam már megismerhetni 1-2 haverommal azta csajt, de annyira visszahúzódó hogy ült mint 1 tök :S

2013. ápr. 7. 04:20
 6/10 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszoló, nem érzem magam másodhegedüsnek, mert azért töltünk rengeteg időt együtt.. és ezért nem tudom erre a megoldást.. mert nekem csak annyi kéne hogy szarja már le párszor hogy az ő bnője otthon ül..
2013. ápr. 7. 04:21
 7/10 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem vidd el társaságba az antiszoc lányt és valahogy juttas a szervezetébe egy minimális mennyiségü speedet. :D

Hidd el olyan virágos jokedve lesz egész este, hogy se feléd se a barátnöd felé nem fog nézni :D

2013. ápr. 7. 04:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Mondd azt a barátnődnek,hogy legyetek együtt valahol,de nyugodtan hozza a barátnőjét is.

Valószínűleg nem akar majd menni,tartani a gyertyát.

2013. ápr. 7. 04:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Vétettél egy nagy hibát!

Feltételezed másik férfi van a dologban, közben arra nem gondoltál hogy esetleg ...

2013. ápr. 7. 15:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, majd ha ő akar valamit, akkor te se érj rá, majd rálöb, h milyen érzés ha más miatt hanyagolják...
2013. ápr. 16. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!