Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van ez a lányoknál?
Figyelt kérdés
Szóval, van egy lány, aki nagyon tetszik, meg szerintem én is neki. Mivel hogy nem birunk elég sűrűn találkozni, ezért SMS-ezünk, vagy chatelünk, majdnem egész nap. Amikor beszélgetünk, vagy csak chaten, akkor nagyon egyhullámhosszon vagyunk, és érzem hogy sinen vagyok nála. De ő soha sem ír először, vagy ilyesmi. Ez azért van mert unalmas vagyok neki, vagy mert nem akar semmit, vagy simán csak azt akarja hogy én kezdeményezzek?2013. ápr. 7. 22:37
1/6 anonim válasza:
sok lehetőség van lehet azt akarja hogy te keresd de lehet igazából annyira nem érdekled
2/6 anonim válasza:
A minimum az, hogy a pasi kezdeményez egy nőnél és egy nő nem kezdeményez egy pasinál.
3/6 anonim válasza:
1. lehetőség: neki is elmondták a szülei, hogy az úgy helyes, hogy a fiú keresi a lányt, a fiú ír először, a fiú kezdeményez
2. lehetőség: tudja, hogy felesleges írnia, mert biztos benne, hogy nem kell sokat várnia, és te úgyis keresed őt
4/6 anonim válasza:
a tököm sem tudja miért nem ő ír rád előbb.
5/6 anonim válasza:
Szerintem pedig azt hogy bejössz e neki azt ne abbol derisd ki h chaten ki ír először...
6/6 anonim válasza:
Ezt úgy lehetne megtudni, hogy nem rohansz mindig hozzá a chatre. Az kíváncsivá fogja tenni, hogy hol lehetsz, és utána jobban vár. Hagyd néha, hogy hiányozzál neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!