Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogyan fogadnátok azt ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan fogadnátok azt ha házasság kötés után 4 nappal úgy ébredtek fel reggel otthonotokban, hogy a férj elment otthonról el se köszönt, azt se gondolnátok hova és mikor jön?

Figyelt kérdés
És ráadásul kisbabát várnátok és pont az nap kéne vizsgálatokra menni, de egy idegen országban vagytok ti egy szót nem értetek idegen nyelven.

2013. ápr. 8. 12:05
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Melyik országban vagy?Erre direkt nem válaszolsz?Miért nem viszitek el együtt a süteményeket a rokonságnak?
2013. ápr. 8. 12:43
 22/35 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem a leírtak alapján hozzámentél egy felelőtlen hülyéhez és gyereket is csinált neked egy idegen országban, ahol ha bármi történik meg se tudnál élni. Ehhez csak gratulálni tudok!

Mi az, hogy részegen vitt el ultrahangra? Ha a helyedben lennék a tökeit leszakítottam volna. Te pedig beültél mellé, és nem csak a magad, de a gyereked életét is veszélyeztetted egy alkoholista miatt.

Ilyen nincs, hogy tudom, hogy még vezetnem kell és minden háznál elfogadom az alkoholt! Kérhetett volna üdítőt is és azzal koccinthatott volna.

Összefoglalnám: gratulálok mindkettőtöknek!

28F

2013. ápr. 8. 12:44
 23/35 anonim ***** válasza:
Na íme az ideális,jól átgondolt családalapítás iskola példája.Ne haragudj hány éves vagy?26L
2013. ápr. 8. 12:45
 24/35 anonim ***** válasza:
Szőke vagy?
2013. ápr. 8. 12:45
 25/35 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, hogy aggódsz , ha magadra hagy, ne játszd a sértődöttet, az nem jó.
2013. ápr. 8. 12:49
 26/35 A kérdező kommentje:

Nem alkoholista csak mostanában mivel nem dolgozik szabadságon van és az kérdés miért egyedül ment és miért nem vitt. A másik az hogy engem nem vitt részegen ultrahangra mert még mindig itthon vagyunk.

És ráadásul még megy és tovább osztogatja a süteményt nemsokára.

2013. ápr. 8. 13:28
 27/35 anonim ***** válasza:
Nem hagyott üzenetet, nem vitte a telefonját és 6 órát elvolt. Hogy lehet valakinek ennyi esze? :( Mondjuk te is elég érdekes vagy, hogy így beleugrottál a nagy ismeretlenbe minden kapaszkodó nélkül, nyelvtudás nélkül, terhesen. Ha neadjisten történik a férjeddel valami, mit csinálsz? Na, mindegy, nem az én dolgom, nem erről szólt a kérdés. Örülök, hogy megkerült. :)
2013. ápr. 8. 13:43
 28/35 anonim ***** válasza:
0%
Megy még "sütit osztani"?De édes...MI A FASZ.RT NEM TÉGED VISZ ULTRAHANGRA???? Még egy ilyen buta libát mint te...szégyent hozol a női nemre...komolyan,idióta.Remélem valami arab országban vagy ha már ennyi eszed van...26L
2013. ápr. 8. 13:47
 29/35 anonim ***** válasza:
Legyen időtök este megbeszélni a másnapi programot, és akkor nincs ilyen probléma. Azért egy kis szervezőkészséget tölthetnél a fejébe, mert nem sok van neki az látszik....Míg elvisz téged ultrahangra és te ott vagy nyugodtan szétoszthatja a sütiket, inni meg nem kötelező...
2013. ápr. 8. 13:58
 30/35 anonim ***** válasza:
Nem tudom melyik országban vagy, de közlöm, hogy a világ minden táján beszélik az angolt, kezd el sürgősen megtanulni vagy az ország nyelvét, vagy az angolt, hogy ha netalán, ne adja Isten a férjeddel történne valami, ne adjanak el téged is és a gyerekedet is. Mivel magyarul írsz, gondolom jártál iskolába, remélhetőleg itthon ,tehát használd, amit a nyelvórákon tanítottak, ha már így mentél bele egy házasságba! A helyedben meg előkapnál a férjecskémet, hogy mégis hogyan gondolta ezt. Apa lesz pár hónap múlva, viselkedjen is úgy.
2013. ápr. 9. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!