Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan fogadnátok azt ha házasság kötés után 4 nappal úgy ébredtek fel reggel otthonotokban, hogy a férj elment otthonról el se köszönt, azt se gondolnátok hova és mikor jön?
Persze annyit nem ivott hogy kotta részeg, de látszik rajta.
És minden háznál koccintania kellett az ifju házaspár....
nagyon pipa vagyok rá mert nem szolt, hogy elmegy nem ébresztett fel, én meg várok mint egy hülye rá.
Lehet meg kéne szoknom, mert ilyen lesz gyakran? Másnál hogy megy ez?
Ráadásul mindig mindenben húzza az időt.
Én is mondtam neki, most meg csak bújik mint aki annyira bánja. Azt mondta sietett nem volt eszébe.
fordított esetben nekem ki kellett volna jelentenem mikor hova megyek és mikor jövök.
Csak az zavar én nem megyek sehova ő meg elmegy nem is szól én meg aggódjak.
Háát.. amikor utoljára ilyen volt, hogy nem akartam a
lányt felkelteni, akkor egy A4-es lapra kiírtam, hogy
"elmentem, majd jövök, teló nálam :)" És kiragasztottam
a WC ajtajára (úgyis reggel szinte első útja minden nő-
nek oda vezet). Szép vadító piros betűkkel írtam, hogy
tuti észrevegye.
És ráadásul akinek mindezt elmondhatnám a facebookon, tartom csak a kapcsolatot, az is néha vissza sem ír mert már tele van a hó cipője annyit írok.
Azért írok már ide mert itt legalább kapok kérdésemre választ.
Szerintetek mit kéne tennem?
Most én a megsértődöttet játszom mert szörnyen bánt a dolog, ráadásul sok helyen nem volt mert alig fogyott a süteményből is.
Tudom apróság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!