Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véget vethet a kapcsolatunknak?
A párom tanár. Előttem volt már valakije, akivel jegyben járt, csak a nő rájött, hogy ő nem bírja a kötelezettségeket, így szétmentek. Ez volt 5 éve. 1 évre rá találkoztunk, azóta együtt vagyunk, már össze is költöztünk, de jegyesség még nincs. Szóval ez a nő énektanár. Magántanárként dolgozott, viszont 4 hónapja belépett abba a suliba, ahol a párom is tanít. Én ugye sokat benézek hozzá, át is beszéltük, nem lesz újra semmi köztük, nem is nagyon futnak össze, a nő sem nyomult ezidáig. Múlthét szerdán bementem megnézni a párom, és pont a tanáriban azzal a nővel beszélgetett. Amikor beléptem pár szót még váltottak és a nő kiment. Amikor én is végeztem, kimentem de a nő a tanári előtt várt. elkezdett a kapcsolatunkról kérdezgetni, majd mesélt az ő kapcsolatukról majd közölte velem, hogy ne éljem magam úgy bele, mert vissza fogja szerezni bármi áron. Szóltam a páromnak, ő megnyugtatott, hogy csak beszél, és semmit nem csinál/csinálhat, ő engem szeret.. Azóta egyre többet sürög-forog körülötte, a párom már nem győzi kerülni.
Tegnap mentem be a munkahelyemre és állítólag "valaki" olyan dolgokat mondott rólam, ami rámehet az állásomra. Senki sem mondott nevet. Először nem is gyanakodtam a r*bancra, de utána bementem a suliba, a folyosón elment mellettem az a nő és mosolyogva azt mondta, hogy "Milyen kár, hogy nem vagy tanár. Ha kirúgnak, nem jöhetsz ide, én pedig továbbra is azt csinálok a pároddal amit csak akarok."
Ez most mi? Miért kell egy 4 éves kapcsolatba belerondítani csak féltékenységből? Akkor nem kellett neki, de ha nem lehet az övé, másé sem? Beteges.. Meddig mehet el? Mármint, volt tapasztalatotok ilyen gonosz megátalkodott nőszemélyekkel? És ez az egész, rámehet a kapcsolatunkra? Szétszakíthat minket?
Tudom, hogy kívülállóként nehéz megmondani, de jól esne valami tanács, hogy mit tehetnék ez ellen..
Köszönöm!
Igen, mosolyogni fogok, bár nem biztos, hogy ettől majd abbahagyja..
Azt nem értem, hogy némelyik ember hogy süllyedhet ilyen mélyre.. Nem kicsit szánalmas.
Köszönöm a válaszokat!
Hihetetlen, hogy ilyen undorító emberek vannak, mint ez.
Nem szabad, hogy lássa rajtad, hogy egy kicsit is aggódsz a kavarása miatt.
Mosolyogj, mutasd, hogy boldog vagy, tégy úgy, mintha egy cseppet sem érdekelne.
Tenyleg letezik ilyen ember? Aki ilyen nyiltan kavar mas valaki parjaval? Raadasul egy elvileg ertelmes, tanult ember?
Tuti, hogy ez nem valami brazil szappanoperabol volt egy reszlet? :)
Amugy en azt csinalnam, hogy beultok harmasban egy kavezoba, es atbeszelitek a dolgot. Ha nem valami elmebeteg a csaj, akkor meg fogja erteni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!