Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sok nő inkább olyan pasival, aki üti, alázza őt, mint olyannal, aki határozatlan, félénk, mulya?
Egyetlen durva, buta, bunkó, verekedős pasit sem ismerek, akinek lenne párja (kivéve kisebbségi körökben talán), aki ilyet ismerek, mind egyedülálló. De mulyát is keveset, akinek lenne valakije.
Szerintem aki erőszakos pasit választ, vagy az lehet, hogy az a pasi csak később mutatta ki a foga fehérjét, mikor már a nő nagyon függ tőle és nem mer lelépni, vagy mazochista és szereti, ha ütik. Mulya pasit meg vagy olyan érdeknő választ, aki azt reméli, hogy az ilyet könnyű lesz irányítani, vagy olyan, akiben túlteng az anyai ösztön és nem párt akar, hanem a párjában is a gyereket keresi, akit nevelgethet.
Lehet akkor más bolygón élsz?Mert én meg olyan pasit nem láttam még aki bunkó paraszt létére nő nélkül lenne.Az ilyeneknek mindig van barátnőjük.Pont azoknak a srácoknak nincs akik rendesek,csak ugye ők vagy rondák vagy visszahúzódóak
Az élősködő semmirekellőknek is van barátnőjük akik egyébként életképtelen egyedek.Mondjuk nem tudom mit jelent a mulya szó,de szerintem nekik is van párjuk,úgyszint nem kell ahhoz határozottnak lenni hogy valakinek legyen párja
Egyszerűen vannak olyan srácok akik mások mint a többiek és ezt valamiért nem értékelik a nők
Csak azért mert bunkó paraszt egy csávó nem jelenti azt hogy veri a barátnőjét.Én reálisan látom a világot,tisztában vagyok vele hogy a férfiak igen kis százaléka verik a nőket,nem is róluk beszéltem
Az viszont megfigyelhető hogy a köcsög pasiknak kivétel nélkül van barátnőjük,nagyon sok rendes srácnak viszont nincs
Szerintem meg eléggé túl lehet lihegve a "túlnevelt emberek által, kezesbáránnyá nevelt engedelmes szülő tisztelő kis díszmajom sejemgubók" által hogy ki is a bunkó meg ki nem.
Attól ,hogy valaki trágárkodik, vagy társaság középpontja, és nyom néhány morbid poént is, attól az még nem bunkó, csak féktelen, szókimondó jellem. Attól még lehet egy ilyen ember rettentő kedves, odaadó és tisztelheti a barátnőjét, attól függetlenül hogy a baráti körében egy fékevesztett kirohanásos állat. Nincs összefüggésbe.
Bunkó az, aki nem tiszteli a nőket! aki a nőkkel nem tud megfelelően viszonyulni! Én bunkó vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!