Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene?! Rossz helyzet!
Figyelt kérdés
A barátommal 9 hónapja együtt vagyunk, de megjelent egy másik srác, akihez nagyon vonzódom. Folyton bókol, stb. Mit tegyek?! Barátommal mostanában nem jó a kapcsolatunk.2013. ápr. 7. 22:08
1/8 anonim válasza:
Dugasd mindkettővel magad, ahogy a legtöbb "nő"!
2/8 anonim válasza:
akkor vége
a réginek
és az
új
következik
3/8 anonim válasza:
Manapság már könnyebb eldobni a régit az újért, ahelyett, hogy a régit próbálnák megjavítani.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem az a típus vagyok..
2013. ápr. 7. 22:11
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. ápr. 7. 22:12
7/8 anonim válasza:
Ne halgas a 1-re.... inkább beszéljétek meg...hogy mért ilyrn rossz egy fiú most ne tegye meg jobben tönkre...
8/8 anonim válasza:
dehogy lesz vége:)
vegyél erőt magadon, és javítsd fel a kapcsolatod!
az ember olyan mint az áram: a kisebb ellenállás felé mozog... a kapcsolatod most zötyög, úgyhogy szívesen hajlanál a másik pasi felé... de ne tedd, mert ez egy próba.. a következő kapcsolat is kerül majd ilyen helyzetbe, és ha mindig az új felé mész, elég uncsi lesz egy idő után..
nekem is volt ilyen, és be kell valljam, másik lányba lettem szerelmes... de benne volt elég gerinc, hogy észbe kapjon és rámszóljon:) azóta ő is bepasizott, nekem meg egy évvel idősebb lett a kapcsolatom, és hidd el, megérte maradni a "régi"nél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!