Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ilyenkor a helyzet?

Figyelt kérdés
Szeretőm volt egy évig. Nemrég szakítottunk. Azért mentem bele az egészbe, mert hiába próbálkoztam, nem tudtuk a problémáinkat itthon a férjemmel megbeszélni és rendezni. Elhidegültem tőle. Neki meg sivár kapcsolata van, legalábbis ettől zengett a munkahelyem, mindenki tudta. Én aztán persze azt is megtudtam, hogy már nem először csalta meg. Na mindegy. Nagyon szemét dolgokat vágott a fejemhez. Nem értettem miért, hiszen ami volt szép volt, ha inteligensebben fejezi ki magát, akkor is vége lett volna. Úgysem hiszem el, hogy nem volt benne érzelem, egy év hosszú idő. Nem csak egy dugás.Nemrég megkérdezte, hogy vagyok. Mondtam, hogy nagyon bántottak a szavai, de megvagyok. Nem meséltem el, hogy itthon rendezzük a házasságunkat, de nyilván látszik mivel általában jó a kedvem. Erre feltett olyan képet a kedvesével, akit megcsalt velem, amivel tudja, hogy mégjobban belémtapos. Azt gondolom nincs még túl rajtam, ha meg igen miért teszi ezt? Persze, hogy nekem sem mindegy, én sosem tagadtam, hogy ott van az érzelem. Nyilván idő kell, hogy teljesen túl legyek rajta. Ostorozom magam így is eleget a történtek miatt. Mit várt, mit fogok tenni, könyörgök majd? Sajnos nem tudok az Ő fejével gondolkodni, nem szeretnék mélyre sűllyedni, de nehéz így nap mint nap.

2013. ápr. 7. 05:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Ilyenkor az a helyzet, hogy vasárnap korán reggel van és nincs még fent senki csak te meg én. Ha akarod bebújhatsz még ide mellém az ágyba.
2013. ápr. 7. 06:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy nem tudja,hogy mennyire bánt ezzel és,hogy benned még tüske van.
2013. ápr. 7. 06:02
 3/10 anonim ***** válasza:

#1: Van más is, csak pl dolgozik vagy olvas :)

Nade... kissé zavaros a megfogalmazás, de talán elkaptam

a lényeget. Szerintem valami sérülése van az exszeretőnek,

és rajtad próbálja kitölteni. Hagyd rá, és ne nézegesd a

képeit, hisz akkor ezek szerint te sem vagy túl rajta...

2013. ápr. 7. 06:03
 4/10 A kérdező kommentje:

Hoppá, mégis van fent más is.......

Igen én is gondoltam először, hogy nem direktbe akart bántó lenni, csak sajnos pont abból az időből szedte ki, amikor mi még nagyon jól elvoltunk. Kirakhatott volna olyat is, ami nemrég készült. Amúgy meg teljesen igazatok van, és én nem tagadom, hogy még sajnos nem vagyok túl az egészen. Csak azért láttam meg, mert ott volt az üzenőfalamon.

2013. ápr. 7. 06:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Vérg*cinek kell lennie ahhoz,hogy direkt abból az időszakból legyen a kép.

Lehet az egy egyszerű,véletlen választás is,de lehet,hogy nem az.

2013. ápr. 7. 06:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem elég hideg még az idő, hogy standos képet tegyen fel. Bár lehet, hogy én járok csak kabátban :) És konkrét közös emlékünk van onnan. Csupán csak ezért gondolom.
2013. ápr. 7. 06:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha más van a képen, ugyanazon a helyen készült, akkor

kizárt, hogy pozitívan érezzen irántad... Hisz akkor

az kellene, hogy beugorj neki arról a helyről, nem egy

másik csaj.

2013. ápr. 7. 06:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem őt zavarja,hogy jól megvagy nélküle.Esetleg azt is tudja,hogy kezdenek rendbe jönni a dolgaitok a férjeddel neki meg ugye csak a sivár kapcsolata marad.Gondolom a képet azért tette ki,hogy emlékezz!! Éppen csak nem írta alá hozzászólásként. Amúgy melyikőtök kezdeményezte a szakítást?
2013. ápr. 7. 06:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Kibukott a dolog a munkahelyünkön. De csak a főnököm előtt. Nem szólt bele, el is mondta, csak azt kérte, hogy a munkánkra ne legyen hatással. Azt mondta, hogy a magánéletünkhöz semmi köze. Nagyon rendes ember, de ez most lényegtelen. Másnap elmentünk beszélgetni, mivel aznap vele nem lehetett. Rákérdeztem konkrétan, de rámkiáltott, hogy majd holnap beszélünk. Tudtam, hogy mit fog mondani. Igazából ami fáj, hogy miért olyan gusztustalanul csinálta. Ha normálisan mondja, ki hogy nem akar tovább semmit, mert így most nagyon ciki, akkor is megértettem volna. Kérdeztem, hogy miért hülyített, és azt mondta, mert nagyon jó volt a szex. De azt is mondta, hogy otthon sokkal jobbak a dolgai. Úgyhogy már az egészet nem értettem, akkor meg miért kellett velem a szex? Tudom, hogy nem csak szex volt, még ő mondta régen, hogy nagyon jó velem, minden téren. Most pont azt érzem, hogy bánja a döntését, mert elkapkodta. Viszont én megmondtam neki, hogy úgysem bírtam volna sokáig a hazugságokat és mindent elmondok otthon. Azt kérdezte egyik nap, hogy haragszom-e rá? Nem válaszoltam, de mondta, hogy ezek szerint igen. És estére fenn volt a kép. Hát ennyi. Nehéz úgy túllenni valamin, hogy állandóan jönnek a negatív impulzusok, főleg mivel mi nap- mint nap látjuk is egymást.
2013. ápr. 7. 07:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Amúgy a képen az élettársával van. Épp ezért gondolom, hogy ez nekem célzás. "Szuper jó a kapcsolatom" Csak ez így olyan gusztustalan. Amúgy meg szét van eléggé esve bent is. Rossz kedvű, feszült. Mindig a sok munkára fogja. Hát lehet, hogy így van.
2013. ápr. 7. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!