Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ez jó csajozási módszer?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez jó csajozási módszer?

Figyelt kérdés

Pl.: Ülök a buszon, héven stb. megállóban vagyunk,nyitva az ajtó és az ablakom előtt elsétál egy lány. Rákacsintok, Ő elmosolyodik és elfordítja az arcát. Ekkor leszállok a járműről és utánaeredek, h nagyon megtetszett a mosolya, szeretném megismerni stb.

23 F

2013. ápr. 7. 21:14
1 2
 11/16 DaniKacsa :P válasza:
Szerintem meg hagyd a f@szba a kaccsintós módszereidet, valamelyik csaj megtetszik, szépen odamész hozzá mosolyogva, megmondod neki hogy megtetszett neked és nem bánnád ha meg hivod egy üditőre (vagy egy sütire) MOST, persze ha ráér, ha nem akkor kérd el a számát és valamikor felhivod (figyelj hogy mikor beszélsz vele telefonon mosolyogj akkor is, mert azt is meg lehet érezni), megkérded mikor ér rá egy üditőre és kész, sinen vagy. Iszogatás közben kérdezd a suliról ha iskolás, de mindenképpen te kussolsz, had beszéljen csak ő, nem fogja érdekelni hogy te az iskolában full ötös voltál, de azért egy igen, nem, aha, értem, az jó stb belefér! Ja és végig mosolyogj! Ha elutasit le van szarva, majd jön másik. Ha van barátja, mondd meg nyugodtan hogy csak egy üditőről van szó ami nem több mint 5 perc, persze csak ha ráér. Ja és nem rögtön kell felhivni, de még csak nem is aznap, kb ugy 4-5 nap mulva, és ne légy tolakodó! Sok sikert. A feleségemet is igy ismertem meg, és még most is egy gentleman-nek tart.
2013. ápr. 7. 21:44
 12/16 anonim ***** válasza:
nekem bejönne :))
2013. ápr. 7. 21:46
 13/16 DaniKacsa :P válasza:
Kegészités: Mikor kezdtem jobban megismerni (a mostmár feleség) csajt, elmondta nekem hogy nagyon jól esett neki mikor állandóan mosolyogva látott (még akkor is ha velem szemben az elején mindig durcis volt) és szinte le is mondott róla, hogy majd valamikor hivni is fogom, de mikor felhivtam (mondta nekem) éppen pisilni indult, de az örömtöl kicsit be is pisilt.
2013. ápr. 7. 21:50
 14/16 A kérdező kommentje:
Ez aranyos:)))
2013. ápr. 7. 21:51
 15/16 anonim ***** válasza:

Komolyan, élvezet olvasni ezeket a válaszokat. :D

Orbit, meg Benny Hill.. :D

Szerintem aranyos dolog. :)

19/l

2013. ápr. 7. 21:58
 16/16 anonim ***** válasza:

Nagyon is Bennyhilles ez ahogy itt leírja ezt a csodaklassz nőzési stratégiát a kancsint a hévről a gyerek.

Kb ilyesmit tudok elképzelni hozzá, meg a hév rádióból épp ez a zene szól http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg

2013. ápr. 7. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!