Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Helyes animés szingli pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furujika kérdése:

Helyes animés szingli pasik léteznek-e?

Figyelt kérdés
19-23 évesekre gondolok. 18/l

2013. ápr. 7. 21:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Koron kívűl vagyok már sajnos, de nézek anime na meg helyes sem, de kedves vagyok... hát csak lányoknak nagyok az igényei...
2013. ápr. 8. 14:08
 12/18 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem fake kérdés.

És Budapesten lakom, tehát ne írjon senki nagyon vidéki. :D

2013. ápr. 8. 15:03
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
budapesti vagyok de halla isten van eletem.:Dwaa ezek meg itt ismerkednek..xD de imadom ezt az oldalt.:D:D
2013. máj. 16. 03:14
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

A van életed alatt olyasmit értesz ,hogy nincs olyan hobbid ami kitöltené az unalmas hétköznapjaid, nem kapcsolódsz ki semmivel? Mert azt elég nehezen képzelem el. Az a baj megint ott tartunk ,hogy az anime az gyerekes, ami lássuk be olyan mintha azt mondanánk a filmek gyerekesek, a zenék gyerekesek, csak azért mert láttunk egy reszkessetek betörőket vagy mert meghallgattunk egy gyerekdalt. Nyilván van olyan anime ami gyerekes, mert azoknak készült, de vannak egészen mély értelmezésű művek is. Én amióta az eszemet tudom, nézek animét, többnyire úgy ami épp akkor a koromnak megfelelt, ugye ha ezt a mondatot úgy írnám le ,hogy nézek filmeket semmi baj nem lenne, meg a nyóckerre se mondja senki azt ,hogy mese. Nekem nincs bajommal akik nem szeretik az animét, de nem értem, hogy ha sok más hobbim mellett (úgy ,hogy más érdeklődési körről is tudok beszélni) nézek animét és engem ez boldoggá tesz, az miért fáj másoknak?

19F

2013. máj. 16. 13:21
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
utolso te kit erdekelsz?:D csak annyit irtam hogy szanalmas hogy ezek a prok itt ismerkednek.:D
2013. máj. 16. 13:52
 16/18 anonim ***** válasza:
sajnálom, érdemi beszédpartnerre számítottam, látom hiba volt
2013. máj. 17. 00:21
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
ki akart veled parbeszedet folytatni?????
2013. máj. 17. 06:05
 18/18 anonim válasza:
énis ezen gondolkodtam.xdddddddddddddddddddddd.
2013. okt. 23. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!