Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiú megérzés csalhat is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiú megérzés csalhat is néha, szóval amit érzek lehet hogy nem válik valóra? Lásd barátnő elveszítés

Figyelt kérdés
Rettegek hogy elveszítem a barátnőmet, akivel 5 hónapja vagyok együtt. Már erről is álmodok. Volt már nektek ilyen téves megérzésetek? Attól félek hogy ha elkezd neki udvarolni más férfi/fiú akkor engem azonnal dob mert az utóbbi hónapokban sokat veszekedtünk. Azt mondja szeret meg minden, meg szokott hozzám jönni aludni is minden héten,meg azt is mondja szerelmes belém, én vagyok neki a 2. barátja és Ő 20 éves én pedig 19. Nagyon nem akarom elveszíteni és attól félek hogy kiszeretett belőlem a bántásaim miatt. De ha még velem vana kkor talán igaz amit mondd , hogy szeret engem, de mindig ezen filozok hogy ez igaz e vagy sem. Szóval volt már ilyen nektek, hogy éreztétek hogy hamarosan vége lesz és mégsem történt ilyen? meséljetek a megérzésekről kicsit
2013. ápr. 7. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
sajnos nekem valos vplt,álom volt pénteken,vasárnap már szakitott is velem
2013. ápr. 7. 21:08
 2/6 A kérdező kommentje:
és én eléggé önbizalomhiányos fiú vagyok :(
2013. ápr. 7. 21:08
 3/6 A kérdező kommentje:
1. hozzászóló : nagyon megijesztesz, azért imádkoztam Istenhez , hogy ha elhagy a párom vagy valamilyen oknál fogva vége lenne, haljak meg,álljon le a szívem
2013. ápr. 7. 21:10
 4/6 anonim ***** válasza:
ne írj már ilyen butaságot! még csak 19 vagy.. lesz másik. de ha már az elején sokat veszekedtek, érdemes lenne átgondolni
2013. ápr. 7. 21:14
 5/6 A kérdező kommentje:
nagyon szeretjük egymást(tudomásom szerint) és már átgondoltuk, úgy döntöttünk adunk esélyt ennek a kapcsolatnak, aminek nagy jövője lehet, de igazából én kaptam esélyt mert én voltam rossz :( :(
2013. ápr. 7. 21:20
 6/6 A kérdező kommentje:
és azért voltam rossz mert ok nélkül vádolgattam, gyanúsítgattam és bántottam :( annyira sajnálom
2013. ápr. 7. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!