Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Befolyásolna-e titeket? (lent)
Figyelt kérdés
2 hete járok 1 lánnyal,és azt hallotta valakitől hogy én csak azért járok vele hogy lefektessem,pedig szó sincs erről. Kérdezném a lányoktól hogy ez milyen befolyással lenne rájuk? 24f2009. szept. 21. 20:52
1/7 anonim válasza:
Ha nekem a fülembe jutna, akkor valszeg elbizonytalanodnék és távolságtartóbb lennék, jobban figyelnék az apró jelzésekre. De én alapból ilyen paranoiás vagyok :P
20/L
2/7 anonim válasza:
Az elsőnek. Nem vagy paranoiás. Csak óvatos vagy. Ugyan ezt írhatom én is. 29/N.
3/7 anonim válasza:
na most én simán egyenesen megkérdezném a csajszitól, hidd el ő maga lepődne meg legjobban ha ilyen tök direkt vagy vele
4/7 anonim válasza:
Ugyan lányok, első kettő, talán a lányok nem aztért jéárnak a sráccal mert izgatjka őket és mert "le akarjáék fektetni" őket minél hamarabb, annyira bírom ezt az álszentséget, tudom a lányok nem "olyanok", á dehogy ....
5/7 A kérdező kommentje:
Jó,persze minden kapcsolat végülis arról szól hogy sex legyen!De én nem csak azt szeretném hanem érzelmeket is!
2009. szept. 21. 21:21
6/7 anonim válasza:
Jó hát nem rég olvastam eg ykönyvet, amelyben végig az volt, hogy ne keverjük már a kettőt, a szerelem az nem szex, a szex pedig nem szerelem, szóval persze lehet a kettőt is, de jöjjön aszex, fiatalon az ösztönök úgyis rávisznek, aki egészséges, az nem tudja megállni, na de az érzelmekhez több idő kell, az majd magy vagy jön vagy nem jön ...
7/7 anonim válasza:
1. vok.: beszéld meg vele, az a biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!