Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a huszoneves sracokkal? Egyik sem akar hazasodni?
Figyelt kérdés
Nemreg szakitottunk 2 ev utan a baratommal, 20ak votunk, mert felt h tul komoly lesz a kapcsolatunk, s o meg kiakarta szorakozni magat.Kisse megviselt a dolog..Most megismertem egy sracot, 28 eves...es ugy erzem h hulyit csak..vagy mintha felne lekotni magat...tudom fiatal vagyok, de mar ideje volna egy komoly kapcsolatra, h par ev alatt hazassag legyen belole..en ilyen vagyok..Miert fel mindegyik srac ugy tole?Persze en sem kezdem azzal h hazasodni akarok, csak h normalis komoly kapcsolatot akarok..Mitol felnek?2008. jún. 12. 18:14
11/15 A kérdező kommentje:
en az utolso hozzaszoloval egyetertek. szoval mindenki tudja h mi jo maganak. De eloszor is a hazassag nekem nem egy papir..hanem Isten aldasa arra a csaladra amit formalni fogok! Masodszor meg 30 ev utana raktol kezde rengeteg betegsegnek nagyobb az elofordulasa szuleskor, s a baba is problemas lehet..ugyh azon elgondolkoznek...de latom az ilyenek mint en "kihalo felben" vannak.
2008. jún. 12. 23:11
12/15 A kérdező kommentje:
ja es nagyon meguntam bulizgatni ...bulizni s szorakozni a parommal is tudok, ha szeretnek..en inkabb azt az eletet szeretemm...attol meg kaphatok valakit ha en ugy erzem nekem itt az ideje? Tudom megallnek egy par eves kapcsolat utan(mert annyi kell h megismerd, h vele akarj elni), de az is meg kell legyen
2008. jún. 12. 23:26
13/15 anonim válasza:
Én egy három évnyi együtt élés és plusz egy év jegyben járás után el tudom képzelni a dolgot - 23 éves vagyok, még nem dolgozom. Sehol nincs leírva, hogy csak úgy lehet házasodni, ha az embernek van lakása, háza, autója, nyaralója, milliói. Az sincs leírva, hogy rögtön gyereket vállaljon az ember. Nem kell nagy lagzi se, ha nincs rá pénz. Mindezt csak a fogyasztói társadalom akarja elhitetni.
14/15 anonim válasza:
Szia.
Én is huszonéves srác vagyok. Komoly kaocsoltot akarok de össz jössz valakivel akkor kell idő hogy megismerjétek egymást. Kell adni időt úgymond az udvarlásnak is!!!!
én nem vagyok híve annak h.pl. 1esek már megismerkedés után 2-3héttel összköltöznek (szerintem nem nornális dolog) nem is lesz belőlük ált. hosszú házasság sem.
15/15 anonim válasza:
Szerintem pedig vannak akik akarnak. Én 20 vagyok. 15 éves korom óta csak buliztam nagyon sok mindent (nem kell rosszra gondolni) kipróbáltam rengeteg helyen jártam a nagy világban... Úgymond kiéltem fiatalságom és boldogan várom hogy lekössem magam egy életre a szerelmemmel ha minden igaz jövőre mert akkor végzek a sulival.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!