Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó, ha nagyon féltem a barátnőmet?
Figyelt kérdés
Elég zűrös környéken élünk,sok a c kategóriás állampolgár is,és nem igen szeretem egyedül hagyni,pedig sokszor muszáj.Már attól is beindul a "védőösztönöm", ha csak ránéznek vagy megnézik.2013. ápr. 7. 12:32
1/10 anonim válasza:
Abszolút jogos. Én is ezt tettem anno, bár mi nem laktunk c kategóriás környéken. Rühellem a c-okat, megvágom őket, mert egy thai boxos csóka vagyok.
2/10 anonim válasza:
A cigányok közelében bárkinek szíve joga félni, nem is alaptalan...
3/10 anonim válasza:
Én is ugyan így vagyok vele nekem nagybátyámat C-ok ölték meg én tiszta szívből utállom őket .
5/10 anonim válasza:
Persze, hogy jó, főleg ilyen körülmények között.
6/10 anonim válasza:
Jogos, de nem lehetsz mellette.
Nálunk a szomszéd utcától már Sóderbánya. A barátom tudja, félt is, de azt elmondtam neki, hogy hat év alatt egyszer sem kötöttek belém, szóval azért nyugodtabb.
Bááár, ez a legkevesebb, mert rendesen ki tudom borítani pár dologgal. Pl. téli estén felsétáltunk Normafához a bnőmmel ketten, vagy elkirándultam tökegyedül a Kamaraerdőbe... ő jött a paprikaspray-vel, mire elmagyaráztam neki, mennyire nem praktikus, és mire előbányászod már rég késő.
7/10 anonim válasza:
A C-k genetikailag rosszra vannak programozva mennének vissza Indiába ahonnan jöttek !
8/10 anonim válasza:
Paranoiás vagy. Nem hiszem, hogy háborús övezetben élsz. Ha attól parázol, hogy valaki ránéz, akkor fordulj pszichológushoz. Egyébként már magával a rasszizmussal érdemes pszichológushoz fordulni. Nem érzed jól magad. Alapszabály, hogy ha hétköznapi helyzetekben nem érzed jól magad, akkor változtatnod kell, ehhez pedig nem árt, ha egy szakember segítségét kéred.
9/10 anonim válasza:
Teljesen jogosan félted. Ahol én lakom a lakosság fele cigány és mindennaposak a támadások. Mivel én egy fiatal lány vagyok, azt mondom, hogy van mitől tartani, ahol túl sok a cigó...
10/10 anonim válasza:
én most kezdek majd bejárni pestre rendszeresen egy nyelviskolába, és amikor végezni fogok, akkor már késő lesz, és sötét. a barátom nagyon félt, azt mondta hogy vigyem el a gázspray-t, és el is viszem majd, nagyon félek hogy valaki megtámad majd.. szerintem normális, hogy aggódsz a barátnődért, szerintem mindenki félti a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!