Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltem a barátnőmet a pasijától! Mit csináljak?
Egy hónappal ezelőtt összejött egy pasival(19). Én tényleg nagyon örültem a barátnőmnek (16), hogy végre talált magának valakit, hisz nem volt még neki párkapcsolata. Aztán végül bemutatta nekem. Hát egyáltalán nem volt szimpatikus...a viselkedése, a gondolkodása mind egyszerűen annyira irritáló volt, hogy legszívesebben egyből ott hagytam volna. De tudtam, hogy a barátnőmnek ez fontos, így vágtam a jópofát (mai napig is) és befogtam a szám. De nem is ez számít hanem az, hogy ez a pasi annyira befolyásolja a barátnőmet, hogy az már szinte idegtépő.
Mindenre ráveszi, főleg szexuális téren. Olyat is megcsinál neki a barátnőm amitől állítása szerint undorodik sőt nem is szeretné de aztán mégis beadja a derekát neki. Nagyon ki vagyok ez miatt akadva. Kicsit úgy érzem, mintha a barátnőm nem is számítana ennek a pasinak, hisz szinte már olyan mintha uralkodni próbálna felette. És ez az állandó sietség nála..áhh mintha csak arra kellene neki.
Szerintem a barátnőm ennél a bunkó, erőszakos pasinál sokkal jobbat érdemelne! Mit csináljak?
Mondjam a szemébe? De akkor tudom, hogy megharagszik rám azt meg nem akarom!
Ti mit tennétek a helyemben?
Igen, szerintem is ezt kéne tennem. De félek. Nem akarom, hogy ez miatt megromoljon a barátságunk.
De ez a pasi...hát igen nem akartam rá ezt a jelzőt használni de tényleg egy t*hó paraszt! Fuhh...én nem csak én vagyok ezen a véleményem.
2# válaszoló.
De nem tudok nem foglalkozni vele! Annyira félek, hogy csak kihasználja ez a szemét. A másik meg ha élvezné, akkor meg minek panaszkodna nekem?
Ahh valahogy sejtettem, hogy ezzel fog vki jönni. Nem nem vagyok féltékeny, egyszerűen csak aggódom érte. A barátnőjeként én csak szeretném megvédeni.
Azt meg, hogy valójában élvezi e abban nem igen vagyok biztos de néha nekem is olyan mintha nem is lennének szerelmesek. De ebbe inkább nem mennék bele.
A lényeg,hogy nem szeretném Őt megbántani, hisz Ő van ezzel a pasival nem én. A szüleit meg ebbe nem szeretném beavatni. Egyenlőre ezt csak én meg még pár közös barátnőnk gondolja úgy, hogy ez a kapcsolat egyáltalán nem jó...de majd meglátjuk mi lesz. Köszönöm a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!